Hvordan å kutte ut karbohydrater for å miste kroppsfett

August 22


Hvordan å kutte ut karbohydrater for å miste kroppsfett


Hvis du er ute etter å slippe noen kroppsfett, kan low-carb dietter kunne hjelpe. Low-carb dietter oppmuntre kroppen til å brenne sine egne fete butikker som en kilde til drivstoff, heller enn å brenne karbohydrater, sin foretrukne drivstoff kilde. Mange forskjellige low-carb dietter eksisterer, og de har varierende retningslinjer. Men alle low-carb programmer er enige om at Kosten bør fjerne raffinerte karbohydrater fra sine plater og øke fett og protein forbruk.

Kutte karbohydrater


Hvordan å kutte ut karbohydrater for å miste kroppsfett


Karbohydrater er den primære kilde til drivstoff i de fleste dietter. Når du vesentlig redusere denne drivstoff kilde, må kroppen din begynne å konvertere lagret kroppsfett til energi. For å gjøre opp for tapte kalorier, må du forbruke fett og protein på et høyere nivå. De fleste lav-karbohydrat dietter tillate visse karbohydrater, mens forby andre. Generelt, kan du ikke spise behandlet og raffinert karbohydrater som hvitt brød, hvit ris, pasta, kjeks, godteri, kaker og annen mat med høyt sukker.

Hva du ikke skjærer


Hvordan å kutte ut karbohydrater for å miste kroppsfett


Ikke kutt ut enkelte karbohydrater som inneholder viktige næringsstoffer, spesielt grønnsaker. Grønnsaker er ideelt, fordi de er lave i karbohydrater og høy i fiber. De saktebrennende karbohydrater som tilbys av grønnsaker forårsaker ikke toppene i blodsukkeret, noe som betyr at kroppen din er mye mindre sannsynlighet for å lagre dem som fett. Å miste kroppsfett, kutte ut stivelsesholdige grønnsaker som mais og poteter, mens du fremdeles holder fibrøs, nonstarchy grønnsaker som brokkoli og grønne greener.

Økende Protein


Hvordan å kutte ut karbohydrater for å miste kroppsfett


Å gjøre opp for kalorier tapt på karbohydrater, må du legge til kilder til proteiner som kjøtt, fisk, egg, fjørfe og sjømat. Disse matvarer inneholder vanligvis ingen karbohydrater og er også rik på viktige næringsstoffer. Eksempler er kyllingbryst, laks, tunfisk, kveite, kalkun, and, muslinger, østers, reker, oksekjøtt, svinekjøtt og vilt.

Økende Fat


Hvordan å kutte ut karbohydrater for å miste kroppsfett


Som med protein, må du legge til mer fett i kostholdet ditt å gjøre opp for tapte kalorier. Kroppen og hjernen begge trenger fett for å fungere skikkelig, så ikke vær redd for å spise sunt fett som avokado, nøtter, olivenolje og andre grønnsaker oljer. Oster er også svært lav-carb matvarer ideell for low-carb dietter; bare pass på å ikke overdrive det - du vil ikke miste kroppsfett hvis du spiser for mange kalorier uten å brenne dem ut gjennom trening.

Egne innstillinger


Hvordan å kutte ut karbohydrater for å miste kroppsfett


I hvilken grad du trenger å kutte karbohydrater for å miste fett avhenger av ulike faktorer, inkludert din vekt, kjønn, alder og metabolisme. Noen low-carb dietter tillate korn som hele hvete og brun ris, mens andre ikke gjør det. En low-carb program råder en to-ukers periode der du forbruker bare low-carb grønnsaker, etterfulgt av en gjeninnføring av ekstra karbohydrater etter at du mister vekt. Du bestemmer nøyaktig hvor mange karbohydrater du vil klippe ut. Ta kontakt med en ernæringsfysiolog før du prøver noen svært restriktiv diett.

Advarsler

  • Hvis du er diabetiker, bør du kontakte legen din før du kutte karbohydratinntaket.

Tips

  • Hold en journal over alt du spiser. Dette kan hjelpe deg å se din konsistens og hjelpe deg å gjøre noen endringer i kostholdet ditt i fremtiden.
  • Kast eventuelt karbohydratkilde på kjøkkenet som ikke har minst 3 g fiber per servering. Dette vil sikre at du ikke spiser feil mat når du får cravings.