Titalls Enhet for Alvorlig Nerve Pain

May 27


Titalls Enhet for Alvorlig Nerve Pain


TENS, eller transkutan elektrisk nervestimulering, er en nonsurgical teknikk for å lindre smerte. En TENS enhet kan brukes for alvorlig nerve smerte ved direkte rettet mot der smerten er.

Historie

Prosedyren TENS stammer fra Gate Kontroll Theory, som ble utviklet av Dr. Ronald Melzac og Dr. Patrick Wall i 1965. Teorien foreslått at elektrisk stimulerende nerver redusert smerte ved å lukke "en gate mekanisme i ryggmargen."

Prosedyre

TENS enheter har utgående ledninger med elektroder festet til enden. Disse elektroder er festet til pasientens hud ved kilden av smerte og en mild elektrisk strøm passerer gjennom elektrodene til nervene.

Varighet

ACS angir varigheten av et TENS sesjon varierer på alvorlighetsgraden av smerte, selv om de vanligvis siste fem til 15 minutter.

Tilgjengelighet

Mens noen pasienter får behandling TENS under en fysisk terapi økt, har Food and Drug Administration godkjent bruken av TENS enheter hjemme. De ACS notater som å få en TENS enhet, må pasienten ha en resept.

Mulige komplikasjoner

Selv om en relativt sikker prosedyre, ACS fastslår om den elektriske strøm er for intens, kan den brennes eller irritere pasientens hud. TENS bør ikke brukes av personer som har implantert pacemaker, defibrillator eller infusjonspumper.