Slim, Bihulebetennelse, Hoste & Herbs

February 24


Slim, Bihulebetennelse, Hoste & Herbs


Bihulebetennelse og hoste med slimproduksjon kan være relatert til en rekke plager, inkludert allergier, forkjølelse og influensa. Disse øvre luftveissymptomer er ofte viral og ikke svare på antibiotikabehandling; kan imidlertid mange naturmidler redusere symptomer og føle deg bedre under gjenoppretting. Mange urter produsere bivirkninger. Hvis du bruker urtemedisiner, ta kontakt med din helse utøveren før du gjør det for å sikre at du tar riktig behandling for din tilstand.

Hvit Horehound

Hvit horehound brukes som et slimløsende å løsne lunger i brystet og avlaste en tørr hoste. I tillegg er det en anti-inflammatorisk brukes til å lindre bronkitt og hoste relatert til astma. Det lindrer smerter under hoste og lindrer fordøyelseskanalen. Hvit horehound ble ofte kombinert med honning og andre stoffer i en pastill laget for å suge å avlaste sår hals og hoste. Horehound pastiller er tilgjengelig fra enkelte helsekostbutikker og på nettet. Andre måter å bruke denne urten er i urtete og blandes i urte tonics. Ta kontakt med din helse utøveren for dosering retningslinjer.

Bukkehornkløver

Fenugreek fungerer som et slimløsende å løsne tetthet i luftveiene og hjelpe tørke opp produktiv hoste. Denne urten kan også avlaste bihulebetennelse på grunn av sin sammentrekkende egenskaper, bidrar til å tørke opp dryppende nese. Bukkehornkløver kan være spesielt nyttig i behandlingen av allergisk rhinitt med medfølgende symptomer på hoste og sinus lunger. Rådfør deg med en urtespesialist for dosering retningslinjer før du bruker bukkehornkløver.

Willow Bark

Willow bark er kilden til den kjemiske brukes til å produsere salisylsyre, eller aspirin. Willow er en tradisjonell indiansk urt som brukes til behandling av forkjølelse, influensa og feber. Dens egenskaper kan gjøre det nyttig for å redusere smerte fra sinus hodepine og brystsmerter som følge av hoste. Folk som er allergiske mot aspirin bør ikke ta noen urter som inneholder willow bark. Før du bruker denne urten, snakke med din behandler.

Lakrisrot

Lakris rot kan gi lindring fra hoste og sår hals på grunn av sykdom eller allergi. Dens egenskaper inkluderer stimulere kroppen til å lage en beskyttende slim film som forhindrer skade membraner i halsen, luftveiene og fordøyelseskanalen. Spesielt kan lakris rot lindre smerte fra halsbrann under hoste episoder der oppkast kan oppstå. Lakris rot er oftest gitt som urtete. Det kan øke blodtrykket hos følsomme individer når det brukes over en lang periode. En og annen kopp urtete bør ikke være et problem; imidlertid kontakte din helse utøveren før du bruker det for å sørge for at det er trygt for deg.

Pepperrot Root

Pepperrot reduserer lunger fra bihulebetennelse, rydding bihulene og nesegangene. Pepperrot har egenskaper slik at det å opptre som en snerpende å tørke opp overflødig slim og redusere hevelse i slimhinnene. Et stykke pepperrot root kan rett og slett bli snust å hjelpe klare trykkende bihuler eller du kan lage en lime og spise den. Vær forsiktig fordi noen biter av pepperrot er veldig varmt når de er friske og kan forårsake kvelning.