Kullsyreholdig vann Vs. Flat Vann til friske nyrer

January 2


Kullsyreholdig vann Vs.  Flat Vann til friske nyrer


Nyrene er ansvarlig for filtrering av kroppens blod og kontrollere dine væskenivåer. Selv om du har to av dem, du egentlig bare trenger en å fungere. Men nyrene er svært viktig for din generelle helse. Å vite forskjellene mellom hvordan kullsyreholdig vann og flatt vann påvirke nyrene dine kan hjelpe kroppen din å arbeide mer effektivt.

Historie

Kullsyreholdig vann ble tilfeldigvis oppfunnet i 1767 av Joseph Priestley, ifølge absoluteastronomy.com. Den opprinnelige hensikt med vannet var til å drepe mus. Priestly smakt concoction og funnet ut at det faktisk smakte godt, og delte den med jevnaldrende. Torbern Bergman, en kjemilærer fra Sverige, skapte prosessen med å lage kullsyreholdig vann i 1771 med det formål å drikke, med håp om å høste helsemessige fordeler fra concoction.

Funksjon

Nyrer spyle kroppens giftstoffer for å hjelpe den kjøre mer effektivt. På grunn av dette, drikker mange væsker, spesielt vann, er meget viktig for alle deler av kroppen. Nyrer bidra til å rense kroppens væske og blod og sikre kroppens pH forblir balansert. Kullsyreholdig vann gir ikke de samme fordelene med flatt vann.

Betydning

Flatt vann og kullsyreholdig vann, slik som selters, har ulik effekt på nyrefunksjonen. Vanlig vann hjelper nyrene skylle kroppen for giftstoffer og andre overflødige materialer, men kullsyreholdig vann kan komplisere nyre prosesser. Kullsyreholdig vann legger karbondioksid til kroppen, som er en gass som legemet er i stadig forsøker å fjerne. La karbondioksyd i kroppen kan komplisere kroppsfunksjoner, da det eneste stedet som CO2 brukes er i luftprosessen.

Forskjeller

Karbondioksydet i kullsyreholdig vann blir vannet er mye mer surt enn vanlig vann. Dette påvirker nyrene oppgave, fordi tilsetning av syre til nyrene gjøre pH-nivået i legemet lavere, noe som gjør vondt kroppens forsøk på å balansere pH. Flatt vann er ikke surt og derfor ikke legge noe press på nyrene.

Advarsel

Drikker bare kullsyreholdig vann kan være svært farlig, da det kan hindre nyrer fra eliminere avfall. Drikker omtrent åtte, 8-oz. glass flat, vanlig vann hver dag, anbefales for å holde kroppen fungerer som den skal.