Erstatning for Grapefrukt i Grapefruit Diet

April 22


Erstatning for Grapefrukt i Grapefruit Diet


Grapefrukt kosthold innebærer å legge en halv grapefrukt til hvert måltid. Flere versjoner av denne dietten er tilgjengelig på nettet, men de er alle svært like. Dietten er påstått å hjelpe deg å miste en betydelig mengde vekt i en tidsramme som strekker seg fra syv til 21 dager. Grapefrukt diett også kalles Mayo Clinic diett, selv om den høyt ansette medisinsk anlegget ikke er faktisk forbundet med denne spising plan.

Meny

På grapefrukt diett må du spise 1/2 grapefrukt til frokost, lunsj og middag, melder EveryDiet nettside. I tillegg til frokost spiser to egg og to skiver bacon, og til lunsj har noen mengde kjøtt eller fisk sammen med en salat og noen form for dressing. Middag inkluderer også et beløp av kjøtt eller fisk sammen med grønnsaker. En nattlig snack er anbefalt, som består av enten et glass tomatjuice eller skummet melk.

Nærmere

Akseptable grønnsaker på grapefrukt diett inkluderer grønne, røde og gule grønnsaker, for eksempel paprika, brokkoli, kål, gulrøtter, agurker, grønn og rød løk, salat, erter, reddiker og spinat. Ikke spis selleri, poteter, søtpoteter eller hvit løk. I tillegg må du ikke spise brød eller desserter. Begrense koffein til en kopp en koffeinholdige drikke ved måltidene, fordi koffein hevdes å påvirke insulinbalanse og hemme fettforbrenning, ifølge EveryDiet.

Innbyttere

Den eneste erstatning oppført for grapefrukt på grapefrukt diett er 4 oz. usøtet grapefruktjuice, indikerer EveryDiet. Teorien bak denne dietten innebærer en spesiell kombinasjon av matvarer, inkludert grapefrukt, for fettforbrenningen effekter. Det er viktig ikke å eliminere noe fra kostholdet eller endre kombinasjoner av mat.

Expert Insight

En studie utført av Scripps Clinic of La Jolla, California., Og publisert i løpet av våren 2006 utgaven av "Journal of Medicinal Food" funnet noen fordeler av grapefrukt for vekttap. Med totalt 91 overvektige deltakere randomisert inn i ulike grupper, de som spiser 1/2 en fersk grapefrukt eller drikke 8 oz. grapefruktjuice tre ganger per dag mistet ca 3,5 kg. i løpet av 12 uker. De som tar en grapefrukt kapsel med 7 oz. eplejuice tre ganger per dag mistet ca 2,5 kg., mens en gruppe drikker eplejuice tapt mindre enn £ 1 i gjennomsnitt. Forfatterne påpeker at blant annet grapefrukt i en vekt-tap diett synes rimelig.

Sikkerhet

Noen versjoner av denne dietten instruere deg å spise før du er full, mens andre holder kaloriene i henhold til 1000 per dag. Svært lav-kalori dietter er effektive for betydelig vekttap, men Cleveland Clinic fraråder bruk uten medisinsk tilsyn. Svært lav-kalori dietter og raske vekttap kan forårsake gallestein. Mindre alvorlige bivirkninger kan være tretthet og fordøyelsesproblemer som kvalme og forstoppelse eller diaré.