Glukose Vann til spedbarn

August 25


Glukose Vann til spedbarn


Glukose er viktig for en Babya € ™ s kroppen for energi og hjernens vekst. En nyfødt har blodsukker som har gått til ham fra hans mor før fødselen. Kroppen opprettholder disse nivåene ved å bryte ned mat og konvertere det til glukose for å gi energi. En sunn baby har ikke behov for glukose vann, men lave blodsukkeret kan rettes opp ved å øke matinntaket eller glukose vann. Hvis du er bekymret for barnet ditt trenger glukose vann, ta kontakt med barnelege.

Lavt blodsukker

Spedbarn med risiko for lavt blodsukker, kalt hypoglykemi, er de som er født av mødre som har diabetes; babyer født med sykdommer som forårsaker vanskeligheter behandling glukose; og babyer som blir kald, som plasserer stress på kroppen. Unnlatelse av å behandle hypoglykemi kan forårsake skade og beslag hjernen. Ofte er en blodsukkernivå sjekket følgende fødsel. Noen leger bruker glukose vann som en form for behandling for hypoglykemi.

Glukose Vann eplained

Glukose vann er en kommersielt forberedt stoff som er hovedsakelig vann med en liten mengde sukker tilsatt. Kombinasjoner blir typisk fremstilt som en blanding av vann og enten 5 eller 10 prosent dekstrose. Løsningen er pre-forberedt og klar til å mate, og mange sykehus barnehager har glukose vann på hånden for behandling av hypoglykemi. Fremgangsmåten for anvendelse av glukose vann varierer fra institusjon.

Amming

Noen ammende spedbarn kan ha problemer med låsingen på brystet eller kan være søvnig følgende fødsel. Glukose vann er ofte gitt for å hindre hypoglykemi inntil en baby etablerer ammer. Ifølge Le Leche League International, noe som gir et spedbarn glukose vann mens de lærer å amme er kontraindisert for forebygging av hypoglykemi. Glukose vann hever blodsukkernivået, som kan hindre et spedbarn fra amming fordi han føler seg fornøyd.

Gulsott Treatment

Gulsott oppstår noen dager etter fødselen, når et stoff som heter bilirubin, et biprodukt av røde blodlegemer syntese, bygger seg opp i blodet. Dette fører til at huden og det hvite i øynene å gulne. Gulsott er behandlet av lysterapi og økende feedings å fremme bilirubin utskillelse. Glukose vann pleide å være en vanlig form for behandling for å skylle Babya € ™ s fordøyelsessystemet. California Pacific Medical Center sier at bruk av glukose vann er ineffektiv for dette formålet, og babyer bør få formel først å redusere bilirubin nivåer.

Administrasjon av glukose Water

Selv om glukose vann kan være kontraindisert i noen tilfeller, kan den også være en enkel form for behandling for å stabilisere glukosenivåer. En lege kan foreskrive en bestemt mengde glukose vann etterfulgt av en blodprøve for å sjekke blodsukkeret. Fullbårne barn kan ta glukose vann ved flasken, da det er fremstilt for dette formål. Premature barn kan ha behov for glukose vann administreres via sonde. Glukose vannet gis direkte inn i magen til å begynne absorpsjon i blodet.