Urter for Foot Pain

February 24


Urter for Foot Pain


Jo lenger smerte går ubehandlet, jo verre blir det. Dette gjelder spesielt for foten smerte, siden vi bruker så mye av våre liv på beina. Urtemedisiner, som er utledet fra planter og urter, og så er funnet i naturen, er noen ganger et godt alternativ til andre typer smertelindring i at de er naturlig og ofte ikke har bivirkninger.

Arnica

Komponenter av arnica anlegget er tenkt å ha anti-inflammatorisk makter som har blitt brukt til å behandle forstuinger og belastninger i århundrer. Det er også en populær homøopatisk behandling for plantar fasciitis, som er betennelse i vevet som går langs bunnen av foten og kan være ganske smertefullt.

Kamille

Kamille er en annen urt som er blitt brukt i århundrer for å avhjelpe smerter og betennelser. De Yoga Wiz nettsteder touts effektiviteten soaking føttene i kamille te å behandle liktorn og hard hud, og selv foten sår og smerter forårsaket av diabetes nytte av kamille. Nettstedet sår fot rettsmidler tyder kamille foten soaks.

Curcumin

Sår Foot Rettsmidler sier at curcumin - den komponenten som gir gurkemeie dens gule hue - kan lindre foten smerte. Curcumin besitter helbredende egenskaper, og ta urten tre til fire ganger hver dag - eller en total på 500 til 1000 mgs - for seks uker kan bidra til å avlaste oppå foten smerte. Heel At Pain påpeker at curcumin anti-inflammatorisk virkning er sammenlignbare med den menneskeskapte narkotika hydrokortison og fenylbutazon samt over-the-counter anti-inflammatoriske legemidler som ibuprophin.

Cayenne

Cayenne kan brukes eksternt for å lindre kroniske ledd- og muskelsmerter. Det er for tiden to FDA-godkjente legemidler - Zostrix og Axasain - som inneholder cayenne og brukes til å behandle diabetiker foten smerte og brennende fot syndrom.

Physicians Velg nettsiden rapporterer kliniske studier har vist at capsaicin - cayenne mest aktive ingrediensen - er effektive i blokkering Substans P, "antas å være den viktigste kjemisk budbringer av smerte" til hjernen. Disse studiene, ifølge nettstedet, fant at Cayenne kan blokkere noen av smerte forbundet med revmatoid og slitasjegikt samt diabetiker foten smerte.

Ingefær

Studier har vist ingefær for å lindre smerter leddgikt, ifølge Organic Nutrition. Nettstedet antyder at enzymet zingibain funnet i ingefær inneholder anti-inflammatorisk egenskaper. Ingefær er effektivt når det tas som et skjær, kapsel, som te eller selv frisk. Du kan motta en medisinsk dose av ingefær rett og slett ved å forberede mat som inneholder urten.

Boswellia

Needs.com touts harpiks ekstrakt av boswellia som en naturlig smertestillende og kraftig anti-inflammatorisk urt. Harpiksen, i henhold til området, blokkerer dannelsen av leukotriener, som er kjemikalier som forårsaker inflammasjon og smerte. Forskning utført i India antyder at boswellia ekstrakt er "mer gunstig, mindre giftige og mer potent" enn kunstige stoffer som behandler revmatoid lidelser som leddgikt, sier morpheme Remedies.com.