Koenzym Q10, magnesium og Riboflavin for migrene

June 14


Koenzym Q10, magnesium og Riboflavin for migrene


En migrene er en intens hodepine som kan vare i timer eller dager. Symptomene er ofte så alvorlige at en person lider av en er ofte ute av stand til å fungere skikkelig, og må hvile i et mørkt rom til smertene begynner å avta. En rekke mineraler og vitaminer, inkludert koenzym Q10, magnesium og riboflavin kan bidra til å forhindre en migrene, men de er neppe til å være like effektivt som resept migrene behandlinger. Spør legen om å ta disse forbindelsene er sannsynlig å være gunstig for deg.

Koenzym Q10

Resultatene av en klinisk studie publisert i mars 2002 utgaven av "Cephalalgia" viser at koenzym Q10 bidrar til å redusere migreneanfall frekvens. Nærmere bestemt, 61.3 prosent av pasientene som tok 150 mg daglig opplevd en 50 prosent reduksjon i antall hodepine dager. En vitaminlignende stoff syntetisert i leveren, er CoQ10 også funnet i enkelte matvarer, inkludert kjøtt og fisk, og er også tilgjengelig som kosttilskudd. University of Maryland Medical Center bemerker at 100 mg tre ganger daglig blir noen ganger brukt for å forhindre migrene.

Magnesium

En artikkel publisert i mars 2009 utgaven av "Expert Gjennomgang av Neurotherapeutics" bemerker at magnesium er en trygg og rimelig forebyggende migrene behandling. En av de mest vanlige mineraler i kroppen, kan magnesium bidra til å forebygge migrene ved å endre frigivelsen av nevrotransmittere i hjernen, artikkelen notater. Magnesium er i en rekke matvarer, inkludert poteter, kveite, peanøtter og linser. Den er også tilgjengelig som kosttilskudd. Selv om magnesium er noen ganger administreres intravenøst ​​for å behandle en migrene, ikke forsøk å gjøre dette selv.

Riboflavin

University of Maryland Medical Center bemerker at å ta 400 mg av riboflavin, også kjent som vitamin B-2, kan bidra til å hindre en migrene, men legger til at forskning for å bevise dette er blandet. MedlinePlus, bemerker at det kan bidra til å redusere migrene frekvens, men legger til at det ikke er noe bevis for det kan redusere migrene smerte.

Sikkerhetshensyn

Selv riboflavin, koenzym Q10 og magnesium kosttilskudd er tilgjengelig over-the-counter, husk at de kan gi bivirkninger eller kan være uegnet for deg. For eksempel kan koenzym Q10 forårsake milde bivirkninger, inkludert en urolig mage og hodepine, mens du tar et magnesium supplement kan forårsake magekramper og diaré. Diskutere risiko versus fordelene ved å ta disse supplement med legen din.