Virkninger av Fitrum

December 30


Virkninger av Fitrum


Fitrum er et kosttilskudd som i henhold til merking inneholder 25 mg Teavigo, en grønn te-ekstrakt som sies å være konsentrert og inneholder 90 prosent epigallocatechin-3-gallat, og 25 mg av L-karnitin, en aminosyre. Mens produsenter og distributører av Fitrum hevder en primær helsegevinst av vekttap, kan det ha noen andre effekter i tillegg. Som med alle kosttilskudd, søke råd fra en medisinsk faglig før du bruker Fitrum.

Vekttap

En av de viktigste salgs krav til dem som solgte Fitrum kosttilskudd er vekttap og mens noen mener at grønn te kan fremme insulinfølsomhet hos noen individer og føre til vekttap, sier Memorial Sloan-Kettering Cancer Center at disse effektene ikke ble vist i obese menn eller hos personer med type II diabetes som ofte er overvektig. University of Maryland Medical Center gjør staten at noen vekttap egenskaper har vist seg, sannsynligvis på grunn av fettforbrenningen nærvær av polyfenoler og mulig koffein innhold, som også kan fungere som en appetitt suppressant.

Antioksidant aktivitet

Grønn te er høy i ecgc og innholdet av Fitrum tilstand som en høyt konsentrert form av grønn te ekstrakt, kalt Teavigo brukes. I henhold til merking, kan Teavigo inneholde så mye som 90 prosent ecgc, som er kjent for å være en potent anti-oksydasjonsmiddel. Anti-oksidanter kan bidra til å forebygge sykdommer i aldring og oksidativt stress fra omgivelsene. The Mayo Clinic publiserte resultater fra en 2010 studie av kronisk lymfatisk leukemi (KLL) som viste at ecgc, hentet fra grønn te kan ha noen fordel i kampen mot visse typer kreft, men flere studier er nødvendig. I tillegg kan enkelte bestanddeler av grønn te samhandle med noen kjemoterapeutiske medikamenter, og bør ikke tas sammen. Snakk med legen din om alle dine medisinske tilstander og medisiner, inkludert kosttilskudd som du kan ta.

Senket Kolesterol

University of Maryland Medical Center rapporterer at grønn te har vist seg å være gunstig i å senke dårlige kolesterolet og øke gode kolesterolet. I tillegg er den andre bestanddel i Fitrum, er L-karnitin en aminosyre-analog som er delvis ansvarlig for transport og utnyttelse av fett som en energikilde for musklene. Økt utnyttelse av disse fett kan bidra til lavere kolesterol og hindre aterosklerotisk plakk i blodårene som kan redusere risikoen for sykdommer som hjerteinfarkt og hjerneslag, men det er ikke klart om dose på 25 mg av L-karnitin er høy nok til å vise resultater.

Nervøsitet

Som grønn te-ekstrakt i Fitrum er konsentrert, kan det være vanskelig å bestemme nøyaktig hvor mye koffein kan være inneholdt i hver pille. Noen brukere av Fitrum kan oppleve nervøsitet, angst og søvnløshet hvis ubrukt til koffein forbruk. I tillegg, selv om det sjelden, grønn te kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen brukere. Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever noen symptomer på allergi som elveblest, utslett, hevelse av tungen eller lepper eller pustevansker som en allergisk reaksjon kan bli livstruende.


Relaterte artikler