Fitness Flyer Vs. Ellipsetrener

May 12


Fitness Flyer Vs.  Ellipsetrener


En elliptisk trener og Guthy Renker Fitness Flyer tilbyr en lav effekt cardio trening. Sammenlignet med andre cardio maskiner, for eksempel en tredemølle eller trapp stepper, er det ingen innvirkning på leddene med elliptiske eller Fitness Flyer. Men likhetene stopper der. De har forskjellige design og funksjoner.

Identifikasjon

En elliptisk trener er en type cardio maskin. Precor, trenings utstyr selskap, introduserte den første elliptiske trener på 1990-tallet, men dusinvis av selskaper gjør denne type maskin, som i 2011. Flere variasjoner eksisterer, inkludert front-stasjonen, bak-stasjonen og sentrum-stasjonen elliptiske trenere. Fitness Flyer er et produkt laget av Guthy Renker direkte markedsføring. Ingen andre selskaper gjør det Fitness Flyer, selv om Fitness quest gjør et lignende produkt kalt Gazelle Glider.

Design

En elliptisk trener er en mer mekanisk avansert maskin enn den Fitness Flyer. En elliptisk har et svinghjul mekanisme, vanligvis på forsiden eller baksiden av enheten. En drivreim forbinder svinghjulet og krankarmene, så når du beveger pedalene, flytter du svinghjulet. Dette skaper treghet i drivmekanismen. Fitness Flyer har en metall U-formet ramme. Pedaler er festet ved hjelp av lange metallarmer til toppen av U-rammen. Pedalarmene svinge frem og tilbake. Fitness Flyer er mindre og lettere enn en elliptisk trener.

Bevegelse

En elliptisk trener og Fitness Flyer har lav effekt cardio trening med både en lavere kroppen og overkroppen aspektet. Bevegelsene er forskjellige på hver maskin. Pedalen bevegelse av Fitness Flyer er mer av en bue. Det ligner langrennsløpere, men med en oppadgående kurve. Pedalen bevegelse av en elliptisk trener er en elliptisk form - føttene reise rundt en oval, ikke bare frem og tilbake.

Funksjoner

Du kan justere motstanden i Fitness Flyer pedalene med manuell knotter på rammen. En liten skjerm gir grunnleggende tilbakemelding om treningen, slik som tid og avstand. De fleste elliptiske trenere gir deg digital pedal motstand og noen modeller har en strøm skråning rampe. Konsollen gir vanligvis informasjon om avstand, puls, tid, kalorier og motstandsnivå. Mest elliptiske trenere har innebygd treningsprogrammer som automatisk justerer motstanden for deg.