Ayurvedisk behandling for ADHD

April 4


Ayurvedisk behandling for ADHD


Ayurveda er et system av tradisjonelle indiske behandlingsformer som inkluderer urte og ernæringstilskudd, meditasjon og massasje for behandling av fysiske og psykiske lidelser. Selv om reseptbelagte medisiner er ofte effektive, personer som lider av ADHD, eller ADHD, kan være til nytte skjema Ayurvedisk medisin for å forbedre atferdsmessige og kognitive funksjoner.

Meditasjon

Effektene av meditasjon for å bedre oppmerksomhet, redusere stress og forbedrer humøret hos voksne og unge med ADHD ble utforsket i mai 2008 utgaven av "Journal of Attention Disorders." Forskerne registrert 24 voksne og åtte ungdommer i en 8-ukers meditasjonsprogram og bemerket ytelse på oppgaver som måler oppmerksomhet og kognitiv hemming. Deltakerne rapporterte høy tilfredshet med programmet, og forbedringer i angst og depresjon ble observert. Studien konkluderte med at meditasjon kan forbedre atferdsmessige og kognitive dysfunksjoner hos voksne og ungdom med diagnosen ADHD.

Dietary Modification

En oversiktsartikkel publisert i spørsmålet februar 2005 av "mental retardasjon og Developmental Disabilities Research Reviews" undersøkte effekten av komplementær og alternativ medisin, blant annet ayurvedisk behandling i behandling av ADHD. Forfatterne anmeldt medisinske databaser og fant bevis for å støtte bruk av yoga, massasje og homeopati i behandling av ADHD. Studien antyder eliminering av kunstige tilsetningsstoffer i mat, farger og konserveringsmidler fra kosten for dem diagnostisert med tilstanden. Men forfatterne konkluderte med at strengere designede studier er nødvendig for å fullt evaluere effekten av alternativ behandling for ADHD.

Massasje og Exercise Therapy

Medisiner og atferd modifikasjon kan behandle symptomene på ADHD, men de har ikke kurere sykdommen, ifølge mars 2003 utgaven av "Canadian Barne- og ungdomspsykiatriske Review." I denne artikkelen, forskere undersøkt effekten av massasje og treningsterapi på å redusere symptomer og medisinering doser i ADHD i skolealder pasienter. Forskere vedlikeholdt foreskrevet medisiner under rettssaken og tildelt deltakerne i en av tre grupper: massasje terapi, mosjon terapi eller en kontroll. Behandlingen besto av seks 20-minutters økter gitt ukentlig i seks uker; fremgang ble målt gjennom foreldrenes spørreskjema og kliniske vurderinger. Resultatene indikerte at massasje og trening behandlinger var like vellykket og var signifikant mer effektivt for atferdsmodifikasjon enn medisinering alene.

Urte og kosttilskudd

En oversiktsartikkel i august 2011 utgaven av "Complementary Therapies in Medicine" undersøkte effekten av urte og kosttilskudd for behandling av ADHD. Forfatterne søkte flere medisinske databaser og ligger 16 studier som oppfylte deres kriterier. Studiene viste at mat rik på sink og jern var effektive for behandling av lidelsen, mens meninger på matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer og L-acetyl carnitine var mangelfulle. Andre studier har funnet at de ayurvediske urter Pinus marinus, Bacopa monniera og Piper methysticum var også effektive behandlinger på grunn av deres beroligende virkning.