Hva er servering størrelse for hasselnøtter?

March 25


Hva er servering størrelse for hasselnøtter?


Hasselnøtter, også kjent som Filbert nøtter eller cobnuts, bidra med en rekke sunne vitaminer og mineraler i kostholdet ditt. Men det er avgjørende å forstå hva en servering av hasselnøtter er og hvor mange porsjoner kan du trygt spise hver dag - spiser for mange kan bidra til overmål vektøkning.

Porsjonsstørrelse Definition

Inkludert nøtter som hasselnøtter i kostholdet ditt kan være en vanskelig ting i form av US Department of Agriculture Food Pyramid - en servering teller mot 02:58 porsjoner protein du bør spise hver dag, men de også telle mot din daglige tildeling av fett siden nøtter er generelt høy i fett - 17,6 gram. En servering størrelse med hasselnøtter er ca 1 unse, eller omtrent 180 kalorier. Dette tilsvarer en liten håndfull nøtter.

Fiber per porsjon

En servering størrelse med hasselnøtter er et godt valg for å øke fiber inntaket. Du får 2,7 gram fiber i hver unse av disse nøtter. Hvis du er en mann, bør du spise 38 gram fiber per dag, og kvinner trenger 25 gram. Fiber i en servering av hasselnøtter bidrar mot hjertet helse - en studie publisert i november 2010 utgaven av "Current Åreforkalkning Reports" indikerer at å spise hasselnøtter og andre nøtter reduserer risikoen for koronar hjertesykdom og kan senke høyt blodtrykk.

Mangan per porsjon

Spis en porsjon hasselnøtter, og du tar i 1,6 milligram av mangan. Du trenger 1.8 til 2.3 milligram av dette mineralet, avhengig av kjønn, selv om du bør spise mer hvis du er gravid eller ammer - 2 og 2,6 milligram, henholdsvis. En servering størrelse av hasselnøtter bidrar mot din evne til å helbrede sår, enten fra kirurgi eller en ulykke. Mangan hjelper aktivere et enzym som hjelper oppmuntre kollagen produksjonen i huden, som fremmer helbredelse av sår og skraper.

Vitamin E per porsjon

Innlemme en servering av hasselnøtter inn ditt måltid plan - disse nøtter er en kilde til vitamin E. En del av hasselnøtter gir 4,3 milligram av vitamin E. Voksne trenger 15 milligram per dag. Vitamin E gjør at kroppen din til riktig bruk vitamin K, så spiser hasselnøtter med vitamin K-rik mat som spinat, lever eller persille for å hjelpe din blodpropp tilstrekkelig. Bevis tilgjengelig i mai 2011 utgaven av "Seminarer i Ophthalmology" korrelerer vitamin E forbruket med en lavere risiko for aldersrelatert makuladegenerasjon, så snack på en servering størrelse av hasselnøtter for din øyehelse.