Hvordan du kan påvirke Positiv atferd hos barn

September 19


Hvordan du kan påvirke Positiv atferd hos barn


Oppførselen til folk barnet tilbringer mesteparten av sin tid med kan ha en betydelig innflytelse på sin egen oppførsel. Som hans overordnede, du tydeligvis vil at han skal vise positiv atferd, selv om du vet bedre enn å forvente perfeksjon ut av barnet ditt. Alle barn oppføre seg dårlig til tider; testing grenser og regler er en del av det å vokse opp, og det er hvordan de lærer hva som er akseptabelt og hva som ikke er det. Mens slutt barnet ditt velger sin egen oppførsel, kan du påvirke hans oppførsel ved å modellere den type atferd du ønsker å se fra ham.

Ta ansvar

Fortell at du tilfeldigvis tørke daughterâ € ™ s favoritt skjorte, krymper den til en størrelse passer bedre for en pjokk og hun spør deg hva som skjedde med hennes skjorte. Hvordan du svare på spørsmål og situasjoner som dette påvirker hvordan barna vil reagere i lignende situasjoner. Ifølge Purdue Universityâ € ™ s Provider-Parent Partnership, ta ansvar for dine feil kan påvirke positiv atferd i barna dine ved å lære dem at oppfører betyr hensiktsmessig å ta ansvar for sine egne handlinger. For eksempel, hvis du forteller din datter at det er din feil skjorten hennes krympet og du be om unnskyldning for det, og tilby å avhjelpe situasjonen, du setter et positivt eksempel for barnet ditt om hvordan du kan svare på utfordringer og feil.

Ha respekt

En måte å påvirke positiv atferd i barna dine er å modellere respekt til alle tider, råder Purdue University. Når barna blir behandlet med respekt og se du behandler andre med respekt, de er mer sannsynlig å være respekt seg selv. Når et barn er respektfull, Hea € ™ s mer sannsynlig å ta gode beslutninger og oppfører seg deretter. For eksempel, hvis servitør på middag bringer deg feil hovedrett, vennligst la ham vite at dette er ikke hva du bestilte og spør ham om han kan ta parabolen tilbake. Dette viser barna at respekt er hensiktsmessig. På den annen side, hvis du kjefte på kelneren, kaller ham inhabil og gå på og om hvor vanskelig det er å finne god service, er du påvirke barnet ditt til å behandle andre med respekt når ting dona € ™ t gå sin vei.

Belønne god oppførsel

Ifølge FamilyDoctor.org, et nettsted som drives av American Academy of Family Physicians og designet for å utdanne foreldre og familier, er givende positiv atferd en god måte å påvirke det i dine barn. For eksempel tilby å belønne barnet for hennes oppførsel. Du kan bruke fantasien her for å passe belønning til barnet ditt, men noen ideer inkluderer tilby henne en senere helg sengetid hvis hun holder henne karakterer opp eller en ny bok hver uke hun gjør det uten å kalle hennes bror et navn når han irriterer henne. Når barna blir belønnet for å bruke positiv atferd, theyâ € ™ re mer sannsynlig å fortsette å bruke positiv atferd.

Ingen fysisk avstraffelse

Mange foreldre debattere temaet juling. Noen er for det og noen er imot det. Uansett, American Academy of Pediatrics råder foreldre til ikke å bruke juling som en form for straff. Spanking påvirker ikke positiv atferd hos barn. AAP sier at spanking er faktisk mer sannsynlig føre til at barnet skal bli aggressiv, å slå inn en deprimert voksen, å misbruke stoffer som narkotika og / eller alkohol, og å bruke vold på sine egne barn. I stedet AAP fremmer naturlige og logiske konsekvenser, konsekvente regler og en vilje til å ta barnets utvikling og evner i betraktning når skape forventninger til å hjelpe dine faglige og hver dag interaksjoner blitt mer positive.