Hvor mange kalorier er brent i én time av P90x Spenst?

May 8


Hvor mange kalorier er brent i én time av P90x Spenst?


P90X er en 12-DVD, 90-dagers ekstreme hjem treningsprogram med treningsøkter for spesifikke kroppsdeler, intervall-stil cardio og kampsport-inspirert trening, og strekk og yoga rutiner, sier AceFitness.com. Den Spenst trening er en av de mest intense rutiner i programmet og vil brenne en stor mengde kalorier.

BMI

Kroppsmasseindeks, BMI, er et mål på kroppsfett basert på høyde og vekt som gjelder for voksne menn og kvinner, sier den nasjonale hjerte lunge og blod Institute. Din Body Mass Index, BMI, er en viktig faktor for å nøyaktig beregne kalorier forbrent under P90X Spenst.

Puls

Heat rate er en annen viktig faktor for å spore kalorier brent når du utfører Spenst X. Beregn pulsen ved å bruke en pulsklokke eller plassere pekefingeren på håndleddet eller halsen, under kjeven, og telle dine beats i 10 sekunder. Multipliser dette tallet med seks for å finne ut pulsen per minutt. Bruk en forbrente kalorier kalkulator for å angi pulsen og beregne din totale kalorier forbrent under treningen.

Forbrenning

I gjennomsnitt er 480 kalorier forbrent per time når du utfører plyometric øvelser. Å nøyaktig beregne kalorier brent, ta hensyn til din BMI, intensitet og puls.