Hvordan bli kvitt kviser under menstruasjonssyklusen

March 22


Hvordan bli kvitt kviser under menstruasjonssyklusen


En kvinnens menstruasjonssyklus er en normal og sunn forekomst som skjer hver måned. Å få mensen betyr at en kvinnes kropp fungerer som den skal, og at hun ikke er gravid. Menstruasjonssyklusen innebærer også flere bivirkninger, inkludert depresjon, trøtthet og akne. US Department of Health and Human Services sier at de hormonelle svingninger som oppstår under menstruasjonssyklusen utløse kviser for mange kvinner. Riktig hudpleie før, under og etter menstruasjonssyklusen kan hjelpe å bli kvitt kviser.

Trinn 1

Vask huden hver morgen og hver kveld med en mild rensemelk. University of Maryland Medical Center sier at hvis du vasker ansiktet ditt mer enn to ganger om dagen eller bruke en grov skrubbing produkt, kan det gjøre akne verre. University of Maryland Medical Center anbefaler også å bruke bare ansikts produkter og sminke som er oljefri og "non-comedogenic", som betyr disse produktene vil ikke tette porene.

Trinn 2

Snakk med legen din om muligheten for å ta p-piller. Ifølge US Department of Health and Human Services, kan p-piller hjelpe til å redusere akne, spesielt for kvinner som har en tendens til å få kviser hovedsakelig rundt deres menstruasjonssykluser. P-piller redusere mengden av olje i huden kjertler og senke hormonet androgen, noe som fører til kviser. Det er bivirkninger forbundet med p-piller, så legen din kan hjelpe deg å avgjøre om de er riktig for deg.

Trinn 3

Bruke aktuelle medisiner for å forebygge og behandle akne. To mest brukte medikamentene er retinoider og benzoylperoksid. University of Maryland Medical Center forklarer at retinoider som Retin-A krem ​​kan hjelpe ved å rense porene slik at akne ikke danner. Benzoylperoksid ansikt vasker og kremer kan hjelpe ved å tørke ut huden slik at akne former sjeldnere og helbreder raskere.

Trinn 4

Ta kosttilskudd jevnlig for å bidra til å forhindre akne når du har mensen. The University of Maryland Medical Center fastslår at mineralet sink kan redusere akne, mens aminosyren L-carnitin kan forbedre bivirkningene som noen ganger oppstår med retinoid akne medikamenter. Disse kosttilskudd, når det tas i doser anbefalt av legen din, kan forbedre den generelle utseendet på huden din, spesielt i løpet av menstruasjonssyklusen.