Kilder til gode karbohydrater for Muscle Gain

July 30


Kilder til gode karbohydrater for Muscle Gain


Gjøre alt arbeidet i gym payoff ved å optimalisere din ernæring. Du kan tenke på protein som nøkkelen næringsstoff når du prøver å få muskler, men karbohydrater er like viktige. Å spise riktig type til rett tid maksimerer muskel gevinst og energinivå for treningsøktene.

Carb Handling

Forbruker karbohydrater før trening gir deg energi til å jobbe på maksimal innsats. Å ha karbohydrater etter en treningsøkt spurs en frigjøring av insulin, noe som bidrar til å hindre muskelnedbrytning. Dette muskelbyggende effekt av insulin oppstår bare når aminosyrer er til stede, selv om - så du må ha protein sammen med karbohydrater. Når du spiser karbohydrater etter trening, du også bidra til å gjenopprette glykogenlagrene i musklene dine. Glykogen er det som gir deg energi for trening. Unnlater å gjenopprette og du vil forsinke din utvinning og beredskap for neste treningsøkt.

Kvalitet Karbohydrater for daglig inntak

For muskelbyggende idrettsutøvere, bør karbohydrater utgjør 55 til 60 prosent av totale kalorier daglig, ifølge en artikkel publisert i "Sports Medicine" i 2004. De fleste av karbohydrater du spiser daglig når du prøver å bygge muskler bør være komplekse og ubehandlet, som for eksempel havregryn, brun ris og hele hvete brød. Disse fremme stabil blodsukkernivå og gir fiber, som holder deg fast. Komplekse karbohydrater også bidra til glykogen butikker, som du trenger maxed ut å trene hardt.

Unntak Post Workout

I de 30 minutter etter en tung løfte økt, høy glykemisk karbohydrater som treffer blodet raskt stimulere en økning i insulin for å hemme muskelnedbrytning. De hjelper også fylle opp energi butikker hensiktsmessig. Prøv hvit ris med en håndfull rosiner, potetmos eller kremen av ris korn kokt med vann og en banan.

Kombinere karbohydrater med protein

Hver gang du spiser karbohydrater, har en porsjon protein også. Protein blunts fordøyelsen av karbohydrater, som modererer utgivelsen av insulin slik at du er mindre sannsynlig å lagre kalorier som fett. Legg whey protein og melk til hele korn frokostblanding. Kombiner et stort egg omelett laget hovedsakelig med eggehviter og to eggeplommer med friske grønnsaker, havregryn og appelsinjuice. Blande whey protein med melk og en banan. Til lunsj, har en oppstuss yngel av kylling og grønnsaker enn brun ris. Kaste fullkornspasta med mager kjøttdeig og friske grønnsaker.