Hva Yoga Poses Er på Wii Fit?

September 13


Hva Yoga Poses Er på Wii Fit?


Wii Fit video spillet gir deg en interaktiv treningsopplevelse ved å spore dine bevegelser gjennom kontrolleren og den medfølgende balanse bord, som elektronisk registrerer bevegelsene dine og sender informasjonen til Wii enhet. Spillet gir brukerne med veiledning og tilbakemelding, og det gir dem mulighet til å spore sine treningsøkter. I yoga-delen av spillet, du utfører en rekke positurer med instruksjon fra en virtuell trener. Noen av yoga krever bruk av balanse bord, mens andre ikke gjør det.

Samhandle med Balance Board

Du utføre mange av Wii Fit er yoga på balansebrett. Du kan velge å gjøre noen positurer du vil, inkludert dyp pusting, sol hilsen, Tre, Half-Moon, Standing Knee, Chair, Palm Tree og peker nedover Dog. Andre muligheter er Dance, som også er kjent som Lord of the Dance positur; Warrior, som refererer til Warrior II posere og Triangle, som faktisk dreide Triangle positur. Avhengig av positur, må du holde en fot, begge føttene eller hendene på balansebrett.

Følg Trainer

Du utføre flere yoga på gulvet uten behov for balanse bord. Disse inkluderer Cobra, skulder Stand, Bridge og Spinal Twist positurer. For disse utgjør, gjør Wii ikke oppfatte bevegelsene dine, så det kan ikke gi den samme type tilbakemeldinger det gir for balanse bord positurer. Derfor er det viktig å følge veiledning av den virtuelle trener til å utføre positur riktig.

Låse opp flere spill

Når du begynner spillet, du bare har tilgang til noen av positurer. Cheat Code Central forklarer at det å spille tilgjengelige Wii Fit spill for visse mengder tid vil låse opp ekstra linjeskift. Dette kan inkludere øvelser for spill i aerobic, styrketrening, yoga og balanse seksjoner. For eksempel, hvis du spiller noen spill på Wii Fit for totalt 3 timer og 40 minutter, vil du låse opp Bridge positur.

Oppgrader til Wii Fit Plus

Nintendo lansert en oppgradert versjon kalt Dette inkluderer mange av de samme øvelsene og funksjonene i den opprinnelige Wii Fit og bygger på dem med nye øvelser og tilpassede treningsøkter Wii Fit Plus har nye yoga, som inkluderer Gate utgjør "Wii Fit Plus.."; Jordet V positur, som refererer til Båt positur og Spine Extension positur, som også er kjent som Pyramid positur eller Intense Side Stretch positur.