Hvordan erstatte Irons Med Hybrider

February 2


Hvordan erstatte Irons Med Hybrider


Mange golfere står overfor en utfordring når de treffer sine lange og mellom strykejern fra fairway eller lys grov. Tradisjonelle strykejern har en liten sweet spot og det betyr at hvis du ikke sentrere ballen på blad av klubben når du svinger, er du sannsynligvis til å ha et dårlig resultat. At kunnskap legger til spenningen som mange golfere føler når de spiller konkurransedyktig. Hybrid strykejern har en større sweet spot og er lettere for de fleste golfere - ikke bare middels og høy handicappers - å treffe konsekvent.

Trinn 1

Bytt ut 2-jern og din 3-jern med en 3-hybrid for lengre fairway skudd. De to Rister din hybrid erstatter er to av de vanskeligste klubbene å treffe fordi verken en gir deg mye loft og klubbene er ikke tilgivende. Den 3-hybrid gir deg mye større loft og bidrar til å holde ballen rett. En godt slått tre-hybrid skudd vil fly høyere og minst 10 meter rettere enn 2- eller 3-jern. Ta hybrid til området og øve med den to ganger i uken i tillegg til å bruke det når du spiller en runde golf.

Trinn 2

Prøv den 4-hybrid å erstatte 4-jern. Den 4-jern er noe lettere å treffe enn 2- eller 3-jern fordi den har mer loft og som vil hjelpe deg å få ballen opp i luften. Men fortsatt krever det et presist skudd, og det er ikke anbefalt når treffer ballen fra rough. En 4-hybrid vil få ballen opp i luften betydelig høyere og kan også skjære gjennom grov og tillater deg å treffe en produktiv skudd. Evnen til å slå ballen opp i luften fra en dårlig løgn gir 4-hybrid en stor fordel.

Trinn 3

Bruk en 5-hybrid å erstatte din 5- og 6-jern. Mange golfere gå rett fra 5-jern til 7-jern i pose og ignorere den 6-jern. Det er en feil fordi en 6-jern er allsidig og kan håndtere de problemer skudd du kan møte i løpet av runden. 5-hybrid er en enestående rednings klubb. Hvis du er i medium eller dyp rough, hybrid tillater deg å få ballen ut av problemer, få det på sporet og gjøre det på en konsistent basis.

Trinn 4

Bruk hybrid klubber for å erstatte lange og mellom strykejern. De kan også brukes til å erstatte tre-tre og fem-tre, men det er bare for golfere som avviser sine fairway woods. Hybrid skogen vil ikke gi deg større avstand hvis det er det du leter etter. Hvis du ønsker nøyaktighet, prøv hybrider å erstatte klubbene som gir deg mest problemer.


Relaterte artikler