1600 kalorier per dag Diet

April 21


1600 kalorier per dag Diet


Hvor mange kalorier du trenger å spise hver dag avhenger av alder, kjønn, høyde, vekt og aktivitetsnivå, samt om du ønsker å gå ned, vedlikeholde eller opp i vekt. Generelt, kvinner trenger 1600 til 2400 kalorier om dagen, og menn 2000 til 3000 kalorier om dagen, i henhold til de Dietary Guidelines for amerikanerne 2010. En 1600-kalori diett er et lavere kaloriinntak for folk flest, og regnes som en vekt- tap diett for menn og kvinner som veier mer enn 165 pounds.

Diet Basics

Når du følger et lavere kaloriinntak du har mindre plass til å passe i alle dine næringsbehov, noe som gjør det enda mer viktig at du inkluderer det meste næringsrike matvarer - frukt, grønnsaker, hele korn, lav-fett eller nonfat melkeprodukter og magert proteinkilder. FamilyDoctor.org tyder på at du spiser tre måltider om dagen pluss en matbit, og at hver av dine måltider være omtrent samme størrelse, noe som betyr at på en 1600-kalori diett hvert måltid bør inneholde 500 kalorier, og etterlot 100 kalorier for din snack.

Starte dagen høyre


1600 kalorier per dag Diet


Ifølge FamilyDoctor.org, folk som hopper over frokosten en tendens til å overspise på sitt neste måltid, noe som kan føre til vektøkning. En sunn frokost bør inneholde det meste av matvaregrupper. Et eksempel på en balansert 500-kalori frokost kan inneholde en 1/2 kopper kokt havregryn toppet med 2 ss rosiner og 12 hakkede mandler, servert med en kopp fettfri melk.

Frukt og grønnsaker til lunsj


1600 kalorier per dag Diet


Fokusering dine måltider rundt frukt og grønnsaker kan hjelpe deg å spare kalorier samtidig øke næringsinntak. I tillegg er fiber i frukt og grønnsaker holder deg mett, slik at du spiser mindre. En sunn 500-kalori lunsj kan inkludere en hovedrett salat bestående av to kopper blandet greener toppet med tre gram av grillet kyllingbryst, 1/2 kopp kikerter og 2 ss av lav-fett salatdressing, en stor pære og en kopp nonfat, sukkerfri yoghurt.

Lean Proteiner på Dinner


1600 kalorier per dag Diet


For å spare kalorier til middag, og også begrense inntaket av mettet fett, gjør de fleste av dine protein valg magert - dette bidrar også til frokost og lunsj. Magre proteinkilder inkluderer lys kjøtt fjærkre, sjømat og magert rødt kjøtt som okse ytrefilet eller en svinesenter kotelett. En sunn middag på 1600-calorie en dag diett kan inneholde tre gram grillet laks servert med en kopp kokt brun ris og en kopp brokkoli sauteed i en teskje olivenolje.

Snacks til Hunger kontroll


1600 kalorier per dag Diet


Snacking ikke bare kontrollerer sult, men også gir deg energi. Som med måltider, bør snacks understreke næringsrike matvarer. Eksempler på sunne, 100-kalori snacks inkluderer 1/2 kopp hel-korn usøtet kornblanding med 1/2 kopp fettfri melk, ett lite eple skiver og smurte med to teskjeer peanøttsmør, 2 kopper blandede greener med to spiseskjeer lav-fett dressing, eller fire kopper air-poppet popcorn.