Kjører øvelser for Basketball Idrettsutøvere

February 10


Kjører øvelser for Basketball Idrettsutøvere


Basketball er et spill av presisjon, finesse og polert ferdigheter. En idrettsutøver må være i topp fysisk tilstand for å utmerke seg i sporten. Kardiovaskulære kondisjon og fart trening er avgjørende elementer i den beskrevne prosessen. Det er enkle løping og sprint treningsøkter som kan gi fart og utholdenhet du trenger for å lykkes.

Selvmord

Den mest kjente basketball sprint trening er selvmord. Begynn ved baseline og sprinten til straffelinjen som er nærmest deg. Tilbake til baseline. Umiddelbart sprinten til halv domstol linje. Igjen, tilbake til grunnlinjen. Slå til sprint mot straffelinjen lengst fra deg og sprint tilbake til grunnlinjen. Til slutt kjører hele lengden av banen i full fart og gå tilbake til startpunktet på grunnlinjen. For å forbedre din hastighet, tid selv og jobbe med å slå din beste selvmord tid.

Defensive Slides

Fotarbeid er nøkkelen i en all-around basketballkamp. Defensive lysbilder vil forbedre fotarbeid, øke hastigheten og hjelpe din defensive spillet. Begynn i en defensiv holdning med føttene skulder bredde hverandre, knærne bøyd til en 90 graders vinkel, brystet opp og ryggen rett og armene utvidet til begge sider og vendt fremover. Begynn i midten av banen og skyv så raskt som mulig fra sidelinjen til sidelinjen. For en raskere variant, har en venn eller coach punkt i begge retninger som du skyver, bytte retninger uten advarsel.

Søte 16s

For å bedre utholdenhet, kan du prøve "Sweet 16" trening. Begynn på basketballsidelinjen og kjøre til motsatt sidelinjen. Snu og kjøre tilbake, teller en for hver tur gjort. Fullfør denne kretsen 16 ganger, og ta tiden til å slå klokken. Denne øvelsen forbedrer både utholdenhet og hurtighet.

Stiger

Stiger kan kjøres som en full sprint trening eller som en utholdenhet bygge moderat sikt. Begynne på grunnlinjen og kjøre til motsatt baseline bare én gang, deretter hvile i 10 sekunder. Kjør baseline til baseline to ganger. Hvil i 10 sekunder. Kjør baseline til utgangspunktet tre ganger, deretter hvile. Fullfør denne syklusen før du har nådd fem turer ned og tilbake, deretter redusere antallet ned til ett. For å maksimere denne treningen for å forbedre din basketball ferdigheter, fullføre hele stigen mens dribbling en basketball, og veksler mellom hendene.


Relaterte artikler