Nike Gridiron treningsprogram

August 10


Nike Gridiron treningsprogram


Nike Gridiron workout program, utviklet for fotballspillere, er referert til som den SparQ treningsprogram. Utviklet av Chris Carlisle, styrke og condition trener for Seattle Seahawks, består programmet av detaljerte treningsøkter brutt ned i ulike faser. Året rundt programmet er utviklet for å øke din generelle ytelsen som fotballspiller, uavhengig av din evne eller nivå. Med potensial for alvorlig skade, alltid konsultere legen din før du starter et treningsprogram.

Program Faser

De tre grunnleggende faser av Nike Gridiron og SparQ treningsprogram er pre-season, i sesongen og off-season trening. Hver fase har en spesifikk funksjon for å maksimere ytelsen samtidig forbedre styrke og fotball evne. Pre-season programmer er laget for å forberede deg for den kommende sesongen, mens i sesongen programmet fortsetter fremgangen fra pre-season trening samtidig som kroppen din å komme seg fra spillene. Off-season treningsøktene er designet for å reparere kroppen din mens du arbeider med spesifikke ferdigheter.

Program innhold

Hver trening trening består av visse øvelser, øvelser og bevegelser basert på målet med treningen. Hver treningsøkt starter med en varm-up som vanligvis har dynamiske øvelser for å forberede kroppen og musklene for handling. On-feltet øvelser utnytte eksplosive bevegelser for å forbedre atletiske og vektløfting øvelser bygge styrke, fart og kraft. Ifølge Nike Football hjemmeside, under pre-season trening, treningsøktene består av tre sett med ren trekker, knebøy og benkpress sammen med hjelpe heiser og omfanget av bevegelse øvelser. I sesongen treningsøkter imidlertid utnytte kretser for å øke intensiteten på treningen gjennom å utføre et bestemt antall repetisjoner og sett basert på tid.

Treningsfrekvens

Pre-season og off-season trening vil forekomme hyppigere enn i sesongen treningsøkter. Du vil utføre seks treningsøkter totalt under pre-season tidsplan, men vil trene bare to ganger per uke i løpet av i sesongen program. De fleste av de pre-season trening er to-en-dager, som betyr at du vil ha to treningsøkter på en dag. I sesongen opplæringsplaner vil typisk inkludere den første treningen på søndag eller mandag med den andre treningen på tirsdag eller onsdag tillater kroppen å gjenopprette før kampdag, ifølge Nike Football.

Trening Outcomes

Nike Gridiron og SparQ treningsprogram har en treningsøkt logg for å registrere sett, repetisjoner, vekt og annen treningsinformasjon. Bruk denne loggen til å spore din generelle ytelsen og forbedringer. Nike anbefaler å kombinere treningsprogram med riktig ernæring for å oppnå de beste treningsresultatene. Med riktig ernæring, vil du ha energi til å prestere på et høyt nivå i løpet av treningen og de essensielle næringsstoffene som kreves for å komme seg mellom treningsøktene.

Før du begynner

Vurdere din kondisjon, atletisk evne og fotball posisjon før du starter Nike Gridiron og SparQ treningsprogram. Programmene er utviklet for å imøtekomme hver fotball posisjon og evne. For eksempel kombinere det offensive og defensive lineman, linebackers og tights, og ferdighets spillere som quarterbacks, kjører ryggen, brede mottakere og defensive backs. Du kan også dele opp treningen etter evne nivå, slik som varsity, junior varsity og førsteårsstudent.