Øvelser for å hindre Scar Tissue Etter Spine Surgery

April 4


Øvelser for å hindre Scar Tissue Etter Spine Surgery


Ryggkirurgi løser ett eller flere av mange problemer som skivebrokk- eller stenose, men kan føre til dannelse av arrvev langs det kirurgiske sted. Med mindre øvelsene er gjort for å strekke og mobilisere området over tid, kan pasienter utvikle langsiktig eller permanent avbrudd i mobilitet og opplever kroniske smerter.

Scar Tissue Development

Post-kirurgiske øvelser er nødvendig for å forebygge og bryte opp noen arrvev utvikling. Muskler og sener blir anspent, noe som begrenser omfanget av bevegelse som tiden går. Selv arrvev selv er ute av stand til smerte opplevelser, utvikler nerverot fiber adhesjon fører til smerte, ifølge Peter F. Ullrich, Jr., MD, av Spine-Health. Bruk av lav tøyningsøvelser bidrar til å redusere fibersammenvoksninger fra forming. Snakk med legen din før du stirrer noen øvelser for å sikre at du vil ikke sette tilbake suksess for kirurgi.

Mobilitet i Spine

Stretching er nødvendig for helsen til ryggraden. De mange leddbånd, sener og bein bære vekten din når du står, går og løper. Ryggraden er utviklet for å absorbere sjokket som beveger seg opp og ned ryggraden når du flytter samtidig gir mobilitet til å flytte fra side til side og vri. Stretching holder alle komponentene mer fri og øker blodstrømmen med næringsstoffer til ryggraden. Avhengig av hvor operasjonen ble utført, kan du ha økt begrensninger i visse områder som nakke eller nedre del av ryggen.

Strekninger

Start med å strekke nakken og jobbe deg ned for å utnytte musklene som allerede er mer smidig. Strekker halsen ved å gjøre fleksjon og ekstensjon, ser opp og ned. Se høyre til venstre og også vippe hodet prøver å røre ørene til skuldrene. Skulder ruller løsne nedre nakke og øvre rygg. Gjør skulder ruller fremover og bakover for maksimal effekt. Strekk hamstrings og samtidig legge ned etter operasjonen, som støtter ryggen din mens bringe knærne opp til brystet. Du kan også gjøre hip vendinger mens legging ned for ekstra støtte; bøy knærne opp og sakte vri dem til side mens utvide bena.

Forebygging av Scar Tissue

Kirurger forvente en viss mengde arrvev etter operasjonen. Selv de mest minimale prosedyrer føre til arrvev og bevegelseshemninger. Starte moderate strekninger tidlig i den postoperative prosessen fem til seks ganger daglig i minst seks til 12 uker. Dette er den perioden når arr utvikle og vil bli dempet mest effektivt.