Effektene av røyking Crystal Meth

September 19


Effektene av røyking Crystal Meth


Crystal meth, meth, hastighet, sveiv og tweak er de vanligste gatenavn gitt til metamfetamin. Crystal meth er et svært vanedannende sentralstimulerende stoff som påvirker sentralnervesystemet (CNS) og er ulovlig i USA, ifølge US Department of Justice. Røyking crystal meth fører til flere skadelige effekter på kropp og sinn.

Vekttap

Crystal meth årsaker nedsatt appetitt, også kjent som anoreksi, noe som fører til dramatiske vekttap i metamfetamin brukere, melder Behavioral Health av Palm Strender. Ernæring oppstår ofte fordi brukerne vil ofte ikke spise eller erstatte mat ved hjelp av ekstra crystal meth.

Redusert Fatigue

Crystal meth er et sentralstimulerende som øker intensiteten av nerveceller i hjernen, noe som kan øke bevissthet og våkenhet del av hjernen, i henhold til "sentrale begreper i farmakologi." En fysisk effekt av å bruke crystal meth er redusert tretthet. Dette stoffet gjør at brukeren føler seg urolig og engstelig, forårsaker hyppige bevegelser eller noen ganger overdreven snakke. Crystal meth kan også føre til søvnløshet.

Hudlesjoner

Hudlesjoner er en annen virkning fra røyking crystal meth. Stoffets virkning på CNS fører til hallusinasjoner som fører metamfetamin brukeren til å tro det er feil krypende under eller på toppen av huden. Dette er ofte referert til som "sveiv bug", ifølge US Department of Justice. Crystal meth brukere fortløpende kan klø eller plukke på huden, forsøker å kvitte huden av "bugs", som fører til åpne sår på huden som kan føre til infeksjoner.

Tannråte

Crystal meth bruk reduserer mengden av spytt, en av de beskyttende faktorer av tenner, i munnen, sier det amerikanske justisdepartementet. Brukere har også en tendens til å konsumere store mengder av sukkerholdig brus og omsorgssvikt personlig hygiene, forårsaker tannråte. Mange metamfetamin brukere slipe tennene og omfavne sine kjever, forårsaker den skjøre tenner å bryte. "Meth munn" beskriver omfattende tannråte og ødelagte eller løse tenner til mange meth brukere.

Personlighetsforandringer

Aggressiv atferd, raseri og paranoia kan oppstå ved bruk av sentralstimulerende midler som en metamfetamin. The National Institute on Drug Abuse sier crystal meth kan påvirke brukerens skjønn, ofte fører til usikre atferd, slik som risikabel seksuell atferd, øker risikoen for å utvikle sykdommer. Crystal meth brukere kan også bli deprimert og irritabel.