Tenåringens bursdag Ideer i Butte, MT

May 29


Tenåringens bursdag Ideer i Butte, MT


Butte, Montana, var en gang kjent som "rikeste Hill on Earth" på grunn av sin gruvedrift ressurser. Byen opprettholder sin historiske, murstein og mørtel arkitektur mens skryte mange utendørs aktiviteter, restauranter og innovative touring alternativer som kan gjøre for en minneverdig bursdagsfeiring for tenåringen i livet ditt.

På vannet

Fairmont Hot Springs Resort, 20 minutter vest for Butte, er hvor tenåringen og hans kolleger kan nyte en varm suge året rundt på en av de to mineralbadene. I tillegg til bassengene, har anlegget en 350-fots vedlagte vannsklie. Nærliggende Georgetown Lake er et naturskjønt område som kan skilte med trofé regnbue og bekkerøye og Kokanee laks. Pack bursdag godbiter for tenåringen og hans venner til å nyte som de fisker langs kysten.

Outdoor Adventures

Tenåringer alder 16 år og eldre vil elske å feire en bursdag ved å ri gjennom fjellet med Montana ATV Adventures, like øst for Butte. Kjøpe en full-dagers tur - omtrent fem timer lang - med en buffé lunsj inkludert, eller betale for en time ride. I Butte delen av Beaver-Deerlodge National Forest, kan tenår nyte en bursdag tur med vennene sine langs Continental Divide National Scenic Trail eller Burnt Mountain Vista Trail, begge med naturskjønn panoramautsikt over dalen.

Restauranter

Leie et rom på uptown Butte Hummingbird Café. Denne miljøvennlige restauranten har som mål å tjene lokal og økologisk mat og har levende musikk og en månedlig roterende kunst show. Etter en annen plassering i historiske uptown Butte, feire tenåringens bursdag på Trimbo Pizza. En mer laid-back alternativet, har denne restauranten rykende fersk pizza deig og lokalt kjøpt ingredienser. Uptown Café - en mer formell valg for en bursdagsfest - tilbyr kafé lunsjer og fine middager på kvelden.

Turer

Nyt en omvisning i ulike distrikter i Butte på et lite, energieffektiv elektrisk bil som kan holde din ungdoms og tre til fem personer. De Butte Urban Safari Tours er svært personlig, og du kan være i stand til å arrangere en bursdagsrelatert overraskelse stopp eller to med selskapet på forhånd. Ta tenår ombord Butte Trolley for en to-timers sightseeing, hvor han vil være i stand til å se hvor kjente historiske personer bodde og arbeidet. Drivere presentere sin historisk kunnskap på en underholdende måte, noe som gjør det til en morsom aktivitet for tenåringen og hans bursdagsgjestene.