Har bekkenhev Hjelp fjerner cellulitt?

July 16


Har bekkenhev Hjelp fjerner cellulitt?


Det korte svaret er nei og ja, på en måte. Nøkkelen til å fjerne cellulitter er å redusere fettlagrene. Bygge muskler har en tendens til å øke metabolismen, som brenner fett. Men hvis du gjør bare beinløft, er du sannsynligvis ikke å fjerne cellulitter fra bena.

Hva er cellulitt?


Har bekkenhev Hjelp fjerner cellulitt?


Cellulitter er dimpeled, humpete utseende hud som kan bli funnet på de fleste kvinners lår, hofter eller rumpe. Den er forårsaket av vevet som forbinder huden til muskelen. Fettcellene er lagdelt mellom huden og muskelen og når fettcellene ekspandere, blir bindevevet ikke ekspandere med fettcellene. Dette fører til lommer av fettcellene til å bli ujevnt distrubuted og derfor gjør at huden ser ujevn og humpete.

Hvordan kan du bli kvitt cellulitter?

Den rimelig måte å fjerne cellulitter er å redusere størrelsen på fettcellene. Den eneste måten å redusere størrelsen på fettcellene er å forbrenne mer fett. For å forbrenne fett, må du trene og spise riktig.

Det andre alternativet er å bruke laser og radiofrekvente behandlinger som kan være svært kostbart. Også, behandlinger må gjøres to ganger i uken i flere uker og resultater sist for omtrent seks måneder.

Utøve opsjoner til å bidra til å fjerne Cellulite

Den mest effektive øvelsen for å fjerne cellulitter er en kombinasjon av kondisjons- og styrketrening. Steady-state aerobic som løping eller svømming fungerer bra fordi du brenner mye kalorier og øke hviler stoffskiftet, noe som øker fettforbrenningen. Legge styrketrening som knebøy, utfall og leg heiser bygge ben og glut muskler som vil forbruke mer kalorier og gjør det problemområdet ser mer tonet, redusere synligheten av cellulitter.

Matvarer for å hjelpe deg å fjerne Cellulite


Har bekkenhev Hjelp fjerner cellulitt?


Den beste maten for å redusere fettlagring og dermed redusere cellulitter er frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker er lavt i kalorier og høy i komplekse karbohydrater og fiber, som hjelper deg å holde deg mett lenger og naturlig avgifte kroppen. Prøv å holde deg unna matvarer som raskt bli lagret som fett som enkle sukkerarter. Også, drikke mye vann og unngå sukkerholdig brus vil bidra til å avgifte kroppen og holde kaloriinntaket lavt.

Andre Cellulite behandlinger

Noen av de beste cellulitt behandlinger er den enkleste. Prøv å bruke en stikkende massasje verktøy og massere problemområder i noen minutter hver dag. Dette fører til en økning i blodtilførselen til området, som plumps huden, redusere forekomsten av cellulitter, samtidig som blodet til å fjerne overflødig avfall fra de omkringliggende cellene. Kremer kan noen ganger være effektive for å endre kortsiktig forekomsten av cellulitter. Se etter en krem ​​eller gel med koffein, som plumps området, slik at huden ser glattere.

Ingen Sann Fix

Selv med vekttap, laser behandlinger, kremer og massasje, det er virkelig ingen måte å fjerne cellulitter. Dessverre synes cellulitt å være en av de tingene folk ikke kan kontrollere om kroppen sin. Du kan gjøre ditt beste for å minimere utseende, kosthold og trening, men den beste løsningen er å akseptere kroppen din og innse at du er ikke alene. Åtte av 10 kvinner har synlige cellulitter, og de to andre kvinner vil trolig har cellulitter i et par år.