Brystet lunger og meieriprodukter

January 31


Brystet lunger og meieriprodukter


Brystet lunger som oppstår etter inntak av meieriprodukter er mest sannsynlig relatert til allergisk astma. Meieriprodukter har fått skylden for økt slimproduksjon, men ifølge Baby Center, har det ikke vært noen konkluderende studier som beviser at troen. Bryst lunger som danner konsekvent etter inntak av melkeprodukter kan være forbundet med en melkeallergi. Snakk med legen din dersom du mistenker at du kan ha et meieri allergi.

Meieri allergi

Et meieri allergi regnes som en av de mest vanlige mat-relaterte allergier, ifølge Barn Helse. Et meieri allergi oppstår når immunsystemet ikke klarer å gjenkjenne proteiner i melk som trygge. Immunsystemet begynner raskt å beskytte kroppen ved å produsere antistoffer og histamin. Mange kjemiske reaksjoner da kaskade, som fører til felles mat-relaterte allergisymptomer. Bryst lunger er et vanlig symptom relatert til en melkeallergi.

Brystet Congestion

Hvis du opplever betydelig brystet lunger etter inntak av melkeprodukter, er du mest sannsynlig oppleve en allergisk astma angrep. Allergi-indusert astma er veldig vanlig blant folk som lider av astma. Rundt 50 prosent av astmasyke opplever allergisk astma, ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America. Under en allergisk astma angrep, økte nivåer av histamin forårsake lungevevet å hovne opp og bli betent. Luftrom bli begrenset, og evnen til å puste normalt reduseres.

Symptomer

Vanlige symptomer på allergisk astma inkluderer kortpustethet, pustevansker, hoste, brystsmerter, tetthet i brystet og tungpustethet. Tungpustethet er en høyfrekvent lyd forårsaket av luft blir tvunget gjennom den lille åpningen av den hovne toppen av luftveiene. Allergiske astmaanfall etter inntak av meieriprodukter kan føre til mer alvorlige komplikasjoner, og lider trenger å bli vurdert av en lege så snart som mulig.

Andre symptomer

Hvis brystet lunger er et resultat av en allergisk reaksjon på melkeprodukter, andre symptomer følge med astma. Disse inkluderer rhinitt, utslett og gastrointestinale komplikasjoner, ifølge MayoClinic.com. Rhinitt symptomer inkluderer rennende nese, tett nese, irritasjon i halsen, og rennende og kløende øyne. Hudsymptomer som kan utvikle inkluderer eksem, generell kløe og elveblest. Du kan også oppleve oppblåsthet, kramper, diaré, kvalme og oppkast fra en allergi mot melk.

Advarsel

Alvorlig brystet lunger, sammen med elveblest, kan et plutselig fall i blodtrykk og økt hjertefrekvens være et tegn på anafylaksi, en ekstrem og potensielt livstruende allergisk reaksjon. Ring 911 hvis disse symptomene oppstår.