Hvordan ta vare på Pumice Stones

February 2


Hvordan ta vare på Pumice Stones


Pimpstein steiner er dannet fra vulkansk stein. De er ekstremt lett og flyter i vann. Selv om steinene er brukt i konstruksjonen, klær produksjon og planering, de er stort sett forbundet med hudpleie. Pimpstenene hjelpe deg eksfoliere eller fjerne områder med død, herdet hud på føttene og hendene. Skikkelig vare på pimpstenene forlenger deres nytte og reduserer risikoen for hudinfeksjon.

Trinn 1

Fukt pimpstein steiner før hver bruk. Ved hjelp av en tørr pimpstein kan skade huden din og øke risikoen for å bryte stein. Kontroller alltid stein for skarpe kanter eller sprekker før du bruker den til å fjerne liktorn eller hard hud.

Trinn 2

Skyll ofte under bruk for å fjerne døde hudceller flak og hindre dulling av steinen. Hold steinen under varmt, rennende vann inntil alle løse partikler vaske bort.

Trinn 3

Rene pimpstenene etter hver bruk for å fjerne døde hudceller og annet rusk. Fukt stein og en tannbørste med varmt vann. Påfør flytende oppvaskmiddel til tannbørsten, og deretter bruke børsten til å skrubbe alle sider av steinen i flere minutter. Skyll steinen godt i varmt vann for å fjerne såpe, smuss og olje.

Trinn 4

Sterilisere pimpstein steiner for å eliminere bakterier og sopp og hindre hudinfeksjoner under bruk. Koke steinen i en liten gryte med vann i fem minutter. Du kan også suge stein i en løsning av 4 kopper vann og 3 ss av blekemiddel for tre til fem minutter. Skyll steinen meget godt før tørking eller bruker.

Trinn 5

Tillate pimpstenene til luft tørke helt før lagring. Lagring av stein mens våt vil stimulere vekst av sopp. Plasser stein på en liten, rent håndkle etter vask for å oppmuntre luftsirkulasjon rundt steinen. Alternativt kan du plassere steinen ute i solen for å tørke.

Ting du trenger

  • Tannbørste
  • Flytende oppvaskmiddel
  • Blekemiddel