Fordelene med jogging med Wii Fit

March 12


Fordelene med jogging med Wii Fit


Når du tenker på jogging, du sannsynligvis tenker på å treffe de veier, stier eller til og med tredemølle. Den "Wii Fit" videospill fra Nintendo er designet for å gi deg en mindre ortodoks alternativ. Med "Wii Fit" du bare jogge på stedet mens du holder Wii-kontrolleren i lomma. Kontrolleren fungerer som en skritteller, estimering din hastighet og kontrollere din avatar. Selv om dette ikke kan tilfredsstille seriøse løpere, kan jogge med spillet være en praktisk og morsom måte å forbrenne kalorier og følge utviklingen din.

Convenience

Du kan jogge med en Wii uavhengig av været. Hvis det er en snørik vinter dag eller i midten av en hetebølge, du unngår elementene. "Wii Fit" gjør det også enkelt å bare gå for en joggetur uten å måtte bekymre deg for å kartlegge løpeturen, som arbeider med trafikk, eller kjører gjennom utrygge nabolag etter mørkets frembrudd. Tredemøller tilbyr disse fordeler også, men de kan være kostbart og ta opp mye plass. Med "Wii Fit," du trenger ikke noe spesielt utstyr utover Wii System og spillet.

Calorie Burn

En 2009 studie bestilt av American Council on Exercise testet en haug med Wii-spill og fant jogge spill var de største kalori brennere. Både "Free Run" og "Island Run" brent et gjennomsnitt på 5,5 kalorier per minutt - eller ca 165 kalorier per halvtime. Til sammenligning, "Rhythm Boxing" brent et gjennomsnitt på bare 3,8 kalorier per minutt mens "Free Step" brent 3.3.

The Fun Factor

De fleste vil finne jogging på plass kjedelig på egen hånd. Men "Wii Fit" slår dette inn i et spill. Du kan se på avataren din på skjermen og til og med konkurrere mot dine venner i to player versjon. Hvis du spiller på free run innstillingen, kan du utfordre deg selv for å se hvor langt du kan kjøre i en angitt tid. Skjermen viser en nedtellingsklokke og anslår avstand.

Tracking Progress

Wii-systemet hjelper deg også spore fremgang fra økt til økt. Hvis du kjører på egen hånd, må du holde styr på din går selv. Den "Wii Fit» vil automatisk lagrer denne informasjonen som en del av profilen din, slik at du kan sjekke din kjøre avstand og tid hver gang du bruker systemet. Du kan også spore kaloriforbrenningen, som system estimater basert på høyde og vekt du skriver inn. Du kan også spore din kroppsmasseindeks for å se hvordan jogging påvirker din kroppssammensetning over tid.