Sykling Tips for lange ritt

November 13


Sykling Tips for lange ritt


Fordi det bygger utholdenhet, brenner fett og gjør at du kan se nye områder, bør du ta en lang tur - en betydelig lengre enn vanlig - hver uke eller to. Når du sykler 10, 15 eller 20 ekstra miles utgjør litt av en utfordring, planlegging, riktig tråkk og ett ekstra stykke utstyr kan hjelpe deg å møte den.

Spor Terreng og vindforhold

Dobling av lengden på en tur gjør det tøft nok, men møter tre uventede åsene i de siste 5 miles kan tvinge deg til å demontere og gå. Derfor, hver gang du gjør en lang tur, bør du vite terrenget. Hvis du krige i ukjent territorium, sjekk høyden på en av de mange gratis Internett-sider som er designet for planlegging av turer. På samme måte bør du aldri begynne en lang tur uten å vite retningen og hastigheten på vinden. Foruten å gi innsikt i hvordan du best kjole, kan en stiv vind diktere retning av turen. Når man kjører lengre enn normalt, velge en rute som gir en medvind mot slutten. Nesten alle Internett vær nettsteder levere vindhastighet og retning.

Pedal i Circles

En raskere, bruker jevnere pedaltråkk mindre energi enn en langsommere, mer kraftfulle en, og siden du produserer ca 5400 pedal tråkk per time, pedalling i sirkler i stedet for mose ned på pedalene "holder bena friskere for sent på turen," i henhold til den tidligere amerikanske National Cycling Team trener Craig Griffin. Å pedal i sirkler, foreslår to-tiden Tour de France-vinner Greg LeMond ligne bevegelse brukes til å skrape gjørme av bunnen av skoene dine på en fortauskant. Ved å gjøre dette, expend deg mindre total energi, men likevel generere noen makt gjennom rygg, noe som mose ned ikke gjør.

Spise og drikke - men ikke for mye

En stor rytter riding virkelig vanskelig kan brenne opptil 1000 kalorier per time, men under trening kroppen kan bare assimilere om lag en tredjedel av disse kaloriene. Som et resultat, hvis du spiser for å holde tritt med energiforbruket, vil det meste av kaloriene sitte i magen og du vil føle deg forferdelig. I stedet tar i små mengder kalorier ofte - hver 30 minutter eller så. Du er ikke å erstatte alle kaloriene tapt, men 200-350 per time vil holde deg gående. Og mens det er sannsynlig at du mister 32 gram av væske per time på turen, trenger du bare å drikke 16 gram per time for å holde fra dehydrerende på selv en tre-til fire-timers tur. Drikke for mye, og du kan krampe.

Bruk Clip-On Aero Bars

For å nyte en lang tur, må du være komfortabel, men du finner kanskje ut at ridning lenger enn normale årsaker smerter i hender, armer, skuldre eller nakke. Unngå dette ved å legge til clip-on aero barer - barer som tillater deg å utvide armene lengre frem og hvile underarmene på pads - til din nåværende styret. Ri i denne posisjonen når alene eller i fronten av pakken, og du endrer kontaktpunktene mellom deg og sykkelen, noe som gir de typiske kontaktpunkter en pause - og du mer komfort. Ved hjelp av clip-on aero barer krever litt dyktighet, men slik praksis i et trygt område før du bruker dem på en lang tur.