Bivirkninger av den Chaga Mushroom

October 15


Bivirkninger av den Chaga Mushroom


Den chaga sopp har vært brukt i århundrer som en folkemedisin middel i nord-europeiske landene og Russland. I laboratoriestudier demonstrerer chaga anti-kreft-aktivitet så vel som anti-inflammatoriske, antivirale og immun-stimulerende egenskaper, i henhold til Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Dette bitter sopp er noen ganger brukt for smertelindring. Alltid konsultere helsepersonell før du prøver en medisinsk plante, spesielt hvis du tar medisiner eller har en helsetilstand, fordi forbruker det kan føre til uønskede effekter.

Blødningsrisiko

Forbruker Chaga sopp kan forsterke effekten av antikoagulerende medisiner som aspirin og warfarin. Dette øker risikoen for blødninger og blåmerker. De aktive bestanddeler i sopp er en kombinasjon av triterpenes, inkludert steroler, betulinsyre og polysakkarider, tilsvarende de i reishi sopp, noe som også øker blødningsrisiko når det tas med antikoagulantia eller platehemmende medisiner.

Hypoglykemi

Chaga sopp også samhandle med diabetes medisiner som insulin, øke risikoen for hypoglykemi, eller blodsukker som faller for lavt. Symptomer på hypoglykemi kan omfatte skjelving, sult, forvirring, svimmelhet, slapphet og engstelig, og talevansker.

Betraktninger

Siden chaga sopp ikke er godt studert i forhold til konsum, kan det være andre bivirkninger som ikke er dokumentert. Ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center i New York, har det ikke vært noen kliniske studier som vurderer chaga sikkerhet for behandling eller forebygging av forhold, blant annet diabetes, kreft eller hjerte-og karsykdommer, forhold som soppen har en teoretisk fordel.

Teoretiske Effects

Den chaga sopp, som mange andre sopper, er rik på betaglukaner. Disse har immunmodulerende aktiviteter. Beta-glukaner er av interesse fordi de bindes til komp reseptor 3 eller CR3. Dette gjør at immunceller i kroppen din til å gjenkjenne kreftceller som "ikke-selv", som teoretisk kan utløse cellular død av kreft celler. Selv om bivirkninger av denne soppen ikke er godt undersøkt, andre sopper som inneholder betaglukaner, som reishi sopp, kan føre til en tørr munn og svelg, neseblod, kløe, urolig mage og blodig avføring, ifølge "The Essential Herb -Drug-Vitamin Interaksjon Guide, "av George T. Gross og Barry Fox.