Bivirkninger av rødalger Supplements

September 14


Bivirkninger av rødalger Supplements


Saltvann-bolig rødalger, en dominerende type tang brukt siden 300 f.Kr. for sin høye næringsinnhold og medisinske fordeler, inneholder en overflod av vitamin K og kalsium. Rødalger kosttilskudd kan hjelpe behandle høyt blodtrykk og gi sterke antioksidant virkning. Imidlertid kan rødalger komponenter også resultere i flere uheldige bivirkninger, inkludert forstoppelse og blodpropper. Som med alle kosttilskudd, bør du kontakte legen din før du tar en rødalger supplement.

Hypertensjon Effects

Rødalger kosttilskudd kan gi positive effekter hos personer med hypertensjon. En koreansk studie, publisert i 2006-utgaven av tidsskriftet "Alger," observerte hemmende effekter av røde alger ekstrakter på et enzym knyttet til høyt blodtrykk. Angiotensin-en konvertering enzym, eller ACE, spiller en betydelig rolle i å kontrollere blodtrykket, ifølge forskere. Forskerne rapporterte at noen røde algearter produsert "bemerkelsesverdig" anti-ACE aktiviteter i forhold til andre marine organismer. Funnene tyder på røde alger har utmerket potensial for bruk som en ACE-lignende hemmer. Imidlertid er ytterligere forskning er nødvendig for å endelig å bevise effektiviteten av rødalger til behandling av hypertensjon. Basert på observasjoner av mildt hypertensive pasienter, Drugs.com anbefaler generelt en daglig dose på 6 til 24g av røde alger kosttilskudd.

Vitamin K Effects

Vitamin K i røde alger kosttilskudd kan forstyrre blodfortynnende medisiner som warfarin, ifølge Drugs.com. Vitamin K skaper blodpropp, eller koagulerer, for å hindre overdreven blødning. Vitamin K jobber med flere proteiner for å danne blodpropper i blodet, noe som kan blokkere eller redusere blodstrømmen i hjertet, hjernen eller lungearteriene og forårsake et hjerneslag eller hjerteinfarkt. Således kan ta en rødalger supplement hemme effektiviteten av anti-koagulerende medisiner. Men friske mennesker trenger et inntak av 80mcg av vitamin K daglig, ifølge National Institutes of Health.

Kalsium Effekter

Kalsium, et hovedelement i røde alger, kan potensielt resultere i flere uønskede bivirkninger. Selv om ingen offisiell dosering av rødalger eksisterer i 2011, Drugs.com anbefaler generelt en sikker dosering av 900 mg av rød-alger-avledet kalsium daglig, basert på forskning om tang virkninger i osteoporosepasienter. Men anbefalte doser av kalsium i overkant av Office of Kosttilskudd voksen daglig dosering av 1000 mg kan føre til fordøyelsesforstyrrelser som forstoppelse, gass og oppblåsthet. I tillegg, selv om det sjelden forekommer fra kalsiumholdige kosttilskudd, ekstreme nivåer av kalsium i blodet, eller hyperkalsemi, kan gi nyrefeil og nyrestein samt harde kalkavleiringer i blodårene.

Antioksidant virkning

En antioksidant i røde alger kan gi 10 til 100 ganger mer styrke i scavenging sykdomsfremkallende frie radikaler enn de fleste antioksidanter, ifølge lege og alternativ medisin pioner Robert Rowen. Styrken av antioksidanter virkende polyfenoler eller plante-avledet kjemikalier, avhenger av antallet av sammenkoblede ringer som utgjør deres strukturer. Mens de fleste polyfenoler har tre ringer, har Seanol polyphenol opp til åtte. Omfattende observasjoner av denne sykdommen-kampene komponent av rødalger indikerer det en stor fordel for hjertesykdom, osteoporose, diabetes, demens og mange andre forhold, melder Rowen.

Negative effekter

På grunn av de høye nivåene av jod i rødalger, ved hjelp av disse kosttilskudd kan føre til en overdose av jod. Du kan også oppleve gastrointestinale problemer som bløt avføring og en følelse av fylde. Siden regelmessig inntak av rødalger kan samhandle med medisiner eller helsemessige forhold, bør du konsultere legen din før du begynner på dette eller andre supplement.