Hvor mange kalorier er i en Cheeseburger?

May 26


Hvor mange kalorier er i en Cheeseburger?


Osteburgere er en overbærenhet, men å vite hvor mange kalorier de inneholder kan hjelpe deg å passe dem i kostholdet ditt og til. Dette er lettest å gjøre hvis du velger en liten vanlig cheeseburger i stedet for en stor dobbel cheeseburger.

Grunnleggende

En vanlig singel Patty cheeseburger med krydder fra en fast-food restaurant inneholder ca 343 kalorier og inneholder 16,4 gram fett. Hvis du lage din egen cheeseburger, inneholder 1/4 pund av 85 prosent mager kjøttdeig 193 kalorier, legger en vanlig hamburger bun 117 kalorier og en bit av amerikansk ost legger ytterligere 50 kalorier, totalt 330 kalorier. Legge sauser vil øke kaloriene litt, avhengig av type og mengde du legge til.

Supersizing Din Burger

Mange velger å supersize sine cheeseburgers, som ikke er den klokeste avgjørelsen. En vanlig fast-food cheeseburger med en stor Patty, krydder og grønnsaker inneholder 480 kalorier, sammen med 24.1 gram fett, og hvis du gjør det en dobbel cheeseburger med vanlige patties, krydder og grønnsaker, vil du være forbruker en heidundrende 650 kalorier, sammen med 35.3 gram fett, eller 54 prosent av den daglige verdi for fett. Forbruker for mye fett, særlig mettet fett - som utgjør nesten halvparten av fettet i osteburgere - øker risikoen for hjertesykdom.