Barnevennlig Aktiviteter i Riverside, California

March 20


Barnevennlig Aktiviteter i Riverside, California


Riverside er en Southern California by på ca 300.000 mennesker. Ligger 60 miles øst for Los Angeles, har Riverside ganske varme temperaturer med utsikt over Santa Ana-elven og Mount Rubidoux, et landemerke granitt bakke. Fra festivaler til fotturer, har Riverside aktiviteter barna kan nyte.

Utenfor Aktiviteter

California Citrus Park (parks.ca.gov/?page_id=649) gir besøkende en titt på California Citrus industrien, som begynte i 1873 i Riverside med bare to små navle appelsintrær. Denne enorme landbruks bommen er brakt til liv med skjermer og konstruksjon som minner om de tidlige 1900-tallet. Barn kan nyte på stedet fruktproduserende sitruslunder, et aktivitetssenter, gavebutikk, fortolkende struktur og amfi. The University of California Riverside Botanic Gardens (gardens.ucr.edu) er en 40-acre botanisk hage med mer enn fire miles av turstier å utforske med familien. Hagen inneholder en dam med skilpadder og koi, mer enn 3500 plantearter, inkludert blomster, kaktuser og subtropiske frukttrær, og nesten 200 observerte fuglearter.

Pedagogiske aktiviteter

Ta med barna på en lærings omvisning i Riverside. The Riverside Metropolitan Museum (riversideca.gov/museum) oppsyn tre steder. Hoved Museum, som ligger inne i en tidligere US Post Office bygget i 1912, viser en rekke utstillinger, blant annet American Indian og amerikansk historie, naturhistorie og antropologi. The Heritage House er et restaurert Queen Anne viktoriansk hjem fra 1891 som gir en mulighet for besøkende å vise hva en typisk oransje growerâ € ™ s hjem så ut i løpet av sitrus industrien peak. Fra innsiden møbler til hagen, er hjemmet et speil inn i fortiden. Den Harada House er en borgerrettighets landemerke. Hjemmet er stengt for publikum på grunn av sin skjøre tilstand, men du kan vise på utsiden og lære historien om Haradas kamp med anti-japanske lover som de prøvde å gjøre et bedre liv i USA

Skating

Glir familien til moro med en skate session. Fra slutten av november til begynnelsen av desember, Riverside tilbyr en Lysfesten (riversideca.gov/fol) med en sjelden - for Southern California minst - utendørs skøytebane. Dette ferie attraksjon er satt sammen i Santa, julelys og leverandør boder. Helårs innendørs skøyter tilbys på Ice Town (icetown.com). Offentlige skate sessions er tilgjengelig, sammen med kunstløp og hockey leksjoner. Du kan selv ta en NHL spillet; det er den offisielle LA Kings rink. For en mindre isete erfaring, er rulleskøyter tilgjengelig på Roller City (rollercity2001.org). Dette rink er ikke den typiske 70-tallet skøyter dykk. Skøytene er ny, og gulvet og innredningen er lyse og innbydende. Gratis skate, leksjoner og fest pakker er tilgjengelige.

Fornøyelsesparker

The Cove (covewaterpark.org) er en morsom vannpark med sjørøvertema. Om barnet ønsker å chill out mens flytende nedover Nea € ™ er Endinâ € ™ River, svinge ned 180 meter av Crowâ € ™ s Nest Slides eller praksis surfing på Riptide Reef Flowrider, spenning venter for alle nivåer av eventyrlystne. Castle Park (thrillnetwork.com/park/castle_park) er en 25 mål stor fornøyelsespark. Parken har en historisk karusell, en arkade, minigolf og ritt. Noen av de mer enn 30 ritt som tilbys inkluderer et pariserhjul, radiobiler, Gravitron og Tilt-A Whirl.