Hvordan bruke Whey Protein Med en Weight Watchers Diet

April 30


Hvordan bruke Whey Protein Med en Weight Watchers Diet


Myseprotein er den flytende del av melken, igjen når osten er laget. Det er vanligvis selges som et pulver som du legger til matvarer eller shakes å øke deres proteininnhold. En høy-protein måltid, spesielt frokost, kan hjelpe deg til å føle deg mett lenger, ifølge Purdue University forskere. Du kan enkelt innlemme whey pulver inn i Weight Watchers måltid planer.

Trinn 1

Bruk Weight Watchers poeng kalkulator eller online kalkulator for å regne antall poeng per scoop av whey protein pulver du har tenkt å bruke.

Trinn 2

Legg en skje med mysepulver til Weight Watchers smoothie mix før blande i vann eller melk. Eller, lage din egen shake ved å blande frossen frukt som blåbær, fersken eller banan biter med nonfat vanilje eller frukt yoghurt, en scoop av whey protein, og vann eller appelsinjuice som nødvendig.

Trinn 3

Rør et scoop av whey pulver i en bolle med Weight Watchers eller vanlig havregryn.

Trinn 4

Rør whey pulver i nonfat vanilje eller frukt-flavored yoghurt og topp med hakkede, ristede mandler.

Trinn 5

Beat et scoop av whey pulver i et egg-white omelett eller frittata.

Trinn 6

Rør whey protein inn i lav-fett, sukker-fri øyeblikkelig pudding mix før du legger melken.

Trinn 7

Bland en spiseskje med mysepulver med et krydder blanding, salt erstatning, eller en spiseskje revet parmesanost, og strø over en salat.

Trinn 8

Bland en spiseskje eller to av whey protein pulver med et pisket egg og dypp kyllingbryst eller fiskefileter inn i den. Deretter strøk med erfarne knust cornflakes eller brødsmuler og bake.

Trinn 9

Legg 2 ss. whey protein pulver til redusert fett muffin, pannekake eller cookie batters i stedet for 2 ss. av melet. Dette fungerer best i chewy informasjonskapsler, som for eksempel havregryn eller chocolate chip cookies.

Trinn 10

Rør noen whey protein pulver inn i lav-fett ranch dressing som en dip for grønnsaker.

Advarsler

  • Whey protein pulver ikke inneholder kalorier, så ikke glem å ta med poeng - vanligvis ett eller to poeng per scoop - når du legger den til retter.

Tips

  • Bruk unflavored mysepulver hvis du ønsker å legge det til en rekke oppskrifter. Hvis du planlegger å bruke det bare i søte matvarer som pudding, smoothies eller yoghurt, kanskje du foretrekker en flavored mysepulver som vanilje eller sjokolade.

Ting du trenger

  • Whey protein pulver
  • Måling scoop eller skje
  • Vekt overvåkere poeng kalkulator