Sitronsaft eller Real Lemons for Lemonade Diet?

October 16


Sitronsaft eller Real Lemons for Lemonade Diet?


Lemonade diett, opprinnelig kjent som Master Cleanse, er designet som en kur-all avrusning samt et vekttap program. Det er en veldig usunn diett som mangler essensielle næringsstoffer, og det er ingen vitenskapelige bevis for at detox dietter er effektive. Fordi dietten er ment å rense systemet, bør kun ferske økologiske sitroner brukes, ikke behandlet sitronsaft som kan ha konserveringsmidler lagt til.

Oversikt

"Master Cleanse" ble skrevet i 1940 av Stanley Burroughs som en avgiftning program som han hevdet kunne kurere nesten enhver sykdom. Det er en modifisert rask - det er ingen mat som er tillatt på programmet, men du kan konsumere mellom seks og 12 glass lemonade laget av renset vann, organisk fersk presset sitronsaft, klasse B lønnesirup og cayennepepper. Burroughs anbefaler også en salt-vann "intern rensing" - og drikker saltvann hver morgen for å skylle tarmene. Studiet var ment å bli brukt til mellom 10 og 40 dager; 40 dager fordi det var hvor lenge Jesus fastet.

Sitroner

Burroughs er svært spesifikke i sin bok og sier "Bruk ferske økologiske sitroner eller lime bare, aldri hermetisert sitron eller limejuice eller frossen lemonade eller frossen juice." Fordi dietten er ment å fjerne bygget opp giftstoffer fra dine systemer, anbefaler Burroughs ved hjelp av alle organiske ingredienser om mulig å unngå å introdusere tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller plantevernmidler i kroppen din. Det er også anbefalt at du ikke lagre sitroner i kjøleskapet, noe som kan skade noen av enzymer i frukt. Det bør bemerkes at sitroner ikke har noen magiske fettforbrenningen egenskaper.

Farene

Nesten alle av kaloriene kommer fra enkle sukkerarter - lønnesirup - på lemonade diett. Hvert glass brus inneholder omtrent 110 kalorier, noe som gjør dette potensielt en svært lav kalori diett. Du kan oppleve hypoglykemi - lavt blodsukker - på grunn av den drastiske reduksjonen i kalorier. Tegn på hypoglykemi inkluderer sult, hodepine, svimmelhet, tretthet og humørsvingninger. Det er ikke noe protein, ingen fiber og en mangel på essensielle vitaminer og mineraler på diett. Mangel på næringsstoffer kan påvirke immunforsvaret og gjøre deg sårbar for sykdom eller infeksjon. Den konstante spyling av systemet kan føre til at noen fordøyelsesproblemer, som kroppen din trenger gunstige bakterier for å absorbere næringsstoffer fra maten.

Detox dietter

Det er ingen medisinske bevis på at kroppen din drar nytte av en detox diett. Du har en innebygd eliminering system - din hud, lunger, nyrer og lever alt arbeid for å filtrere stoffer kroppen din ikke trenger og eliminere giftstoffer. Langsiktig faste kan faktisk tømme kroppen for næringsstoffer og forårsake muskel tap - som kan negativt påvirke ditt hjerte og andre organer. Svært lav kalori diett som dette kan bremse stoffskiftet, noe som gjør vekttap vanskeligere.