Little Black Dress-Godkjente Deodoranter

December 3


Little Black Dress-Godkjente Deodoranter


Tross for din beste innsats for å unngå det, er det ganske uunngåelig at du vil støte på de store hvite deodorant merker som ser ut til å skje hver gang du bære noe svart, spesielt din ettertraktede lille sorte kjolen, eller LBD. Du kan prøve slangemenneske sin positurer og posisjoner for å unngå de fryktede hvite striper fra å ødelegge svart kjole, men kanskje bedre metode er å velge deodoranter som ikke flekker i det hele tatt.

Grad Ultra Clear

Uten tvil den mest populære flekk-fri deodorant som er universelt godkjent for lille sorte kjolen øyeblikkene er Degree Ultra Clear. Dette merket er sterkt rost for sin svette bekjempelse formel, men Ultra Clear deodorant er like imponerende på å eliminere disse pesky hvite flekker. Hva gjør Degree Ultra Clear en av de ledende deodoranter for å sikre at dine LBD forblir i perfekt stand er at den spesielle formelen går klar på kontakt og blir igjen etter det tørker.

Dove Go Fresh Energizing

The Dove Go Fresh linje av deodorant tilbyr forskjellige formler for fuktighet beskyttelse, underarm misfarging, forlenge halm og lindre hvite merker på klærne. The Dove Go Fresh Energizing deodorant er formulert med grapefrukt og sitrongress for å gjøre det lukter myk og feminin, men det viktigste er at den klarer å holde seg under armene og ikke på klærne, spesielt din LBD. Den tørker også ganske raskt, så du trenger ikke å vente flere minutter for å sette din kjole på og går om dagen.

Secret Flawless Clear Crystal Clear Gel

I form av hurtigtørkende deodorant som også holder LBDs flekke-fri, få er så effektiv som den hemmelige Flawless Clear Crystal Clear Gel. Dette deodorant går helt klart og fullt tørker på mindre enn to minutter. Dette betyr at du kan sette denne deodorant på mens du gjør ditt hår og makeup og være sikker på ikke å farge det LBD du har vært døende å bære. En ekstra bonus er Secret Flawless Clear Crystal Clear Gel har en ren pulver eller myk blomsterduft.

Dermadoctor Totalt Nonscents

En av de viktigste grunnene til at mange kvinner forgo deodorant er fordi de har sensitiv hud og finner ut at de fleste merker alvorlig irritere den, forårsaker et utslett, eller gi minimal kontroll mot lukt og fuktighet. Vel, er Dermadoctor Total Nonscents en deodorant som ikke bare er ideell for sensitiv hud, men også tørker raskt og tydelig, uten å etterlate hvit mark rester på din LBD. Dette deodorant er dyrere enn apotek merker og er i stor grad tilgjengelig på nettet, men fordelene for din lille sorte kjolen er verdt det.

L'Occitane Forfriskende Aromatisk Deodorant

Med en lett feminin duft og eteriske oljer av mint, furu og rosmarin, er L'Occitane Forfriskende Aromatisk Deodorant en annen effektiv måte å bruke deodorant uten å ødelegge din LBD med stygge hvite flekker. Denne formulerte deodorant kan se ut som en pulveraktig, hvitt, fast stoff, men det tørker som en klar formel. Som for luktbeskyttelse, varer det hele dagen og utover kvelden, selv om lukten det gir er veldig myk og subtil.