Hvordan forberede Levende krepse

May 5


Hvordan forberede Levende krepse


Kreps er regnet som en delikatesse i Louisiana og er populære på familiesammenkomster, utendørs grilling og andre sosiale arrangementer over hele landet. De er mørere enn hummer og er svært næringsrik. Kreps er høy i kalsium, jern, fosfor, protein og flere B-vitaminer, ifølge en nettside på University of Minnesota nettside. Selv om du kan koke kreps i en rekke måter, er den vanligste metoden koke dem med grønnsaker og poteter.

Trinn 1

Oppbevare levende kreps i kjølig sted, for eksempel et ventilert garasje eller ute i skyggen. Ikke fjern kreps fra deres lagring sekk.

Trinn 2

Blås ut kreps i saltvann rett før koke dem. For å gjøre dette, tømme sekk med kreps i en stor plast eller metall bøtte og dekk dem med boks salt. Kjør nok rent vann i bøtte til helt senk kreps. Rør saltvann og kreps miks i ca tre minutter med en padle eller stor skje.

Trinn 3

Fjern eventuelle flytende kreps fra bøtte etter tre minutter. Disse kreps er døde og må kastes ut. Ikke legg den døde kreps til din koke.

Trinn 4

Tømme bøtte aktivere for kreps å puste før du er klar til å plassere dem i kokende vann.

Trinn 5

Fyll en 60-gallon metall pott halvveis med vann og legg den over høy varme. Krydre vann med sitron, hvitløk, pepper eller andre urter. Dekker potten og la vannet komme til en rullende koke.

Trinn 6

Kaste grønnsaker, for eksempel løk, poteter eller sopp, inn i en wire kurv og senke dem inn i potten. Kok til nesten mør.

Trinn 7

Legg ønsket mengde av levende kreps til trådkurv, tilbake vannet til fosskoking og kok i ca 10 minutter.

Trinn 8

Slå av varmen, dekker potten, og la krepsen fortsette å koke i potten for en annen 15 minutter.

Trinn 9

Ta av wire kurv fra potten og la kreps å renne før servering.

Tips

  • Hva er Cooking Amerika anbefaler 3 til 5 kg. av lever kreps per person.

Ting du trenger

  • Box salt, 26-unse størrelse
  • Store plast eller metall bøtte
  • Tre padle
  • 60-gallon metall potten
  • Stor tråd matlaging kurv
  • Grønnsaker