Hva Øvelser Kan Marcy Platinum Mp3500 Hjem Gym Do?

September 5

Marcy Platinum MP3500 hjem gym lar deg gjøre dusinvis av styrke øvelser for øvre og nedre del av kroppen. Gym har en oppreist sittebenk med justerbar presser armer og en bryst dekk stasjon. Beinet vedlegget og leg-lår maskin med roterende cam lar deg gjøre mange beinøvelser. Den MP3500 har en høy og lav trinse med en latsstang, skjelve bar, enkelt håndtak og ankel stropp.

Leg Øvelser

Beinet feste på Marcy MP3500 lar deg gjøre en- eller dobbel-leg leg extensions for quadriceps muskler. Bruk leg-lår maskin for å gjøre kneet reiser, hip bortføring og hip Adduktion øvelser. Fest ankelen stroppen til lav trinse å gjøre stående eller liggende leg curls for hamstrings og hippe utvidelser for din gluteus muskelen. Bruk skjelve bar på lav trinse å gjøre knebøy og utfall.

Bryst, triceps og skulder øvelser

Marcy MP3500 har en dual-funksjon trykke bar. Bruk den til å gjøre vanlige bryst presser, helle bryst presser og overhead skulderpress. Bryst dekk stasjon isolerer brystet med en flue bevegelse. Målrette side- og frontskuldermusklene ved å feste den enkelt håndtak til lav trinse og gjør foran og lateral høyninger. Hekt skjelve bar til ab skivene å gjøre overhead triceps extensions eller bruke latsstang på høyt trekk å gjøre triceps pressdowns.

Tilbake og Biceps Øvelser

De latsstang krokene til høy trinse for lat pulldowns. Bruke et bredt grep, i nærheten grep eller hemmelig grep. Sitt på gulvet med føttene mot fotplatene og bruke skjelve bar på lav trinse å gjøre Sittende rader for ryggmuskulaturen. Fest skjelve bar til lav trinse å gjøre bøyd-over rader eller stående biceps curls. Bruk enkelt håndtak for å gjøre rader en-arm eller ett-arm biceps curls.

Kjerne Øvelser

Marcy MP3500 systemet har en ab trinse med en ab stropp for den sittende knase trening. Du kan vri skulderen mot motsatt kne og målrette obliques med en vridning sitter knase. Ligg på gulvet med hodet et par meter unna lav trinse. Hold skjelve linjen for å gjøre vektede crunches eller vektet kronglete crunches på gulvet. Ligg på gulvet med føttene vendt mot lav trinse. Fest ankelen stroppen for å gjøre vektet reverse crunches.