Kulestøt og Discus Bor Teknikker

November 17


Kulestøt og Discus Bor Teknikker

Oversikt

Kulestøt og diskos kast sette muskel i friidrett, men teknikken spiller også en viktig rolle i å oppnå suksess i hendelsene. En rekke øvelser kan hjelpe deg å lære og perfeksjonere teknikken.

Warm-Up Bor for kulestøt

Den uærlig kaste, brystinnlegg, og håndledd-flip øvelser hjelpe varme opp og forberede kroppen din for bevegelser av kulestøt. Å utføre uærlig kaste, stå på tå bord mot feltet, hold skudd med begge hendene foran kroppen din, bøy knærne, og drive skutt opp og ut med bena og armene. Denne øvelsen fungerer på å bruke hele kroppen for å starte skudd.

Brystet pasning skal også gjøres vender mot banen. Hold skudd med begge hendene på brystet nivå, og skyv skutt opp og ut, arbeider på din arm forlengelse. Håndledd knipser arbeid på det siste trinnet på kastet, og kan hjelpe deg legge til en ekstra fot eller to av avstand hvis det gjøres riktig. Hold skutt med din kaste hånd mot halsen. Mens mot feltet, bruke håndleddet for å flick skutt ut fra nakken.

Warm-Up Bor for Discus

Stående utgivelser og bowling diskos hjelp med utgivelsen. Når du slipper diskos riktig, vil den fly flat, og reise lenger. Stående utgivelser jobbe på utgivelsen i luften. Hold diskos med fingertuppene, med tommelen hviler på den flate delen av diskos. Svinge armen opp mot himmelen, og slipper osen fra pekefingeren. Fange diskos, eller la den falle tilbake til bakken.

For bowling drill, hold osen som du gjorde for den stående utgivelse. Ta et skritt med motsatt fot, bøy i midjen din og slipp osen langs bakken, la det komme av pekefingeren. Diskos bør reise i en rett linje på kanten.

Sette en Medicine Ball For Høyde og Avstand

Medisin baller er gode verktøy for å hjelpe nybegynnere lære shot-sette teknikk. De er større og lettere å kaste, og du kan bruke en lettere vekt hvis det er nødvendig. For denne øvelsen, hold medisin ball slik du ville gjort et skudd, senk deg inn i en stående kaste posisjon, og prosjektet ballen opp og ut. Den optimale frigjøringsvinkel for å oppnå den største avstand er 42 grader. Bruke hele kroppen til å projisere ballen. Forlenge bena og bruke rygg og bryst musklene før utvide din kastearmen. For ekstra vanskelighetsgrad, prøve å sette opp et tau på 7 til 10 meter høy for ballen å fjerne. Hver gang du tømmer høyde, skritt tilbake to skritt.

Bly-ups med en Hula Hoop

En hula hoop kan brukes i stedet for en diskos for en nybegynner kaster for å lære fotarbeid og arm bevegelse på kastet, uten frustrasjon av utgivelsen. Hold hula hoop i hånden, med armen utvidet. Gå inn i din kaste med motsatt fot, kjører din ben, hofter og bryst mens svingende armen rundt kroppen. Hold armen litt nedenfor skulderen, og slipp bøylen foran kroppen din rundt øyehøyde. For å legge til vanskelighetsgrad, begynne står med motsatt side vendt mot feltet, og rotere på ballene dine føtter som du svinger armen rundt for å frigjøre bøyle.

Glide Drill

Glide drill bidrar til å bygge tillit i glide teknikk for å kaste skudd. Starter på baksiden av sirkelen i en sammenkrøpet posisjon, med ryggen til feltet. Dytte bort din venstre fot, og kjøre høyre foten ned og ut mot fotlisten. Samtidig, rotere føttene slik at de er parallelle med fotlisten. Når du har mestret handlingen, begynner å rotere hoftene mot kastefelt mens du holder skuldrene kvadrat med baksiden av sirkelen.

Sørafrikanske Throw

Den sørafrikanske diskoskast er en tre fjerde kaste at du kan fullføre med enten en diskos eller en hula hoop. Starte mot feltet, med venstre fot foran høyre. Rotere på venstre fot mens stepping frem og rundt med høyre fot inntil hælen er vendt mot feltet. Deretter steg fremover med venstre fot slik at du er i stående stilling av forrige drill. Svinge armen rundt og slipper osen som før.