Prosessen med Metal Recycling

May 23


Prosessen med Metal Recycling


Resirkulering er noe som alle kan gjøre for å hjelpe miljøet. Nesten alt kan resirkuleres, inkludert glass, papir og metallprodukter. Environmental Protection Agency anslår at metaller utgjorde 34,6 prosent av alle fast avfall gjenvinnes for resirkulering i 2008, og er den nest største segmentet av resirkulerte materialer etter papir. Prosessen for gjenvinning metaller innebærer flere viktige skritt, og forstå prosessen kan oppmuntre folk til å maksimere sine resirkulering innsats.

Samling

Det første trinnet i prosessen metall-resirkulering er samlingen av materialer som skal resirkuleres. Aluminium, tinn og stål bokser kan samles hjemme. Sjekk med din lokale gjenvinningsstasjon for å se om curbside samling er tilgjengelig eller om du trenger å transportere materialer selv. For større elementer, for eksempel gamle apparater eller skrap biler, ta kontakt med din lokale gjenvinningsstasjon for å lage ordninger for å ha dem plukket opp.

Sortering

Når de innsamlede metaller nå gjenvinningsstasjon, de er deretter sortert i henhold til type av metall de er laget av. Hvis du slippe av resirkulering, bør du skille stål, aluminium, kobber, etc. og sette dem i de aktuelle områdene. Ifølge Far West Fibers, vil metallene først bli vedtatt under en stor magnet å skille alle stålmaterialer. Aluminiumprodukter kan bli testet for fuktinnhold og generell kvalitet, mens kobber materialer er visuelt inspisert og gradert. Stålbokser som har en tinn galvanisering blir vasket med en kaustisk kjemisk substans for å fjerne tinn ytre lag.

Makulering

Når de forskjellige metaller er blitt separert, vil de da bli matet inn i en maskin som skjærer og filler dem i små biter. Ifølge Schnitzer Steel, et Fortune 1000 selskap i Portland, Oregon som spesialiserer seg på resirkulering av skrapmetall, blir makulert materialene sortert i jernholdige og ikke-jernholdige materialer og testet for stråling. Aluminiumsbokser også gjennomgå en delacquering prosessen etter shredding til å fjerne maling eller andre materialer.

Pressing og Smelte

Når de ulike metallene er sortert og makulert, de er komprimert i terninger eller baller, som gjør det lettere for dem å bli transportert til smelteverkene. Når metallene når smelte anlegg, blir ballene mates inn i en ovn hvor de oppvarmes til de blir smeltet metall. Det smeltede metall helles deretter i trinser, boltene eller støpeformer for å danne blokker, som kan veie opptil 40.000 pounds, i henhold til American Association drikke.

Fabrikasjon

Når metallbolt er avkjølt og herdet, blir de satt i en maskin som ruller dem til flate ark, som danner grunnlag for nye metall materialer. Ifølge Far West Fibers, kan resirkulerte metaller brukes til å produsere ny aluminium, tinn og stål bokser, hvitevarer, biler, byggevarer, metall rør eller rør, aluminiumsfolie, metall bord og stoler, fly og skip.