10 ting du bør fjerne fra kostholdet ditt

March 25Oversikt

Et usunt kosthold kan være en medvirkende faktor til å få sykdommer som kreft, diabetes og hjertesykdom. De som ønsker å spise et sunt kosthold bør ikke bare fokusere på å spise mat som er anerkjent for sin næringsverdi, men bør også arbeide for å eliminere dem mat og tilsetningsstoffer som er begrunnet som skadelig for helsen.

Mettet fettMettet fett øker kolesterolet og øke sannsynligheten for koronar sykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag ifølge American Heart Association. Fett inneholder mer enn dobbelt så mange kalorier per gram enn karbohydrater og proteiner, noe som gjør dem lettere å overindulge i, og deretter opp i vekt.

Kunstige søtstofferKunstige søtningsmidler, slik som acesulfam-K og sakkarin, har vært knyttet til kreft, ifølge Bedre Skole Foods. I tillegg har sorbitol en lakserende effekt og aspartam forårsaker symptomer hos de som er følsomme for blant annet hodepine, hallusinasjoner og svimmelhet. Aspartam inneholder også høye nivåer av fenylalanin, slik at de med PKU bør unngå å konsumere det, ifølge University of Maryland Medical Center.

Hydrogenert olje og trans fett


10 ting du bør fjerne fra kostholdet ditt


Noe mat element som viser hydrogenert olje blant sine ingredienser inneholder minst en liten mengde transfett. The American Heart Association anbefaler å unngå transfett som studier koble dem til forhøyede LDL-kolesterolet. Økt LDL kolesterol nivåer kan føre til hjertesykdom og andre helseproblemer. Hydrogenerte oljer finnes i mange snack mat og bakevarer.

Hvitt melHvetemel har blitt overprocessed i den grad at det meste av næringsstoffer er eliminert. Ifølge en artikkel i Oprah Radio, bør hvetemel unngås, og produkter laget med hele korn erstattet.

Høy fruktose Corn Syrup


10 ting du bør fjerne fra kostholdet ditt


En 2007 studie publisert i «American Journal of Clinical Nutrition" av Richard J. Johnson linker høy fruktose mais sirup til fedme, nyresykdom, hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk. Høy fruktose mais sirup er rik på brus og søte godbiter samt velsmakende mat fra brød til grill sauser.

Kunstige fargestoffer


10 ting du bør fjerne fra kostholdet ditt


Ifølge Bedre Skole Foods, kan kunstige farger forårsake hyperaktivitet, allergiske reaksjoner, trøtthet og hodepine i de som er følsomme for disse ingrediensene.

Konserveringsmidler


10 ting du bør fjerne fra kostholdet ditt


BHT, TBHQ og BHA, benzoatet perservatives, har blitt knyttet til kreft, så vel som hyperaktivitet, dermatitt og astma, i henhold til bedre skole Foods. Disse finnes i bakevarer, frokostblandinger, kjøtt, snacks, smør, øl og dehydrert poteter.

SaltSalt bidrar til høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer. Grense bearbeidet mat og ikke legge salt på bordet. En svært liten mengde av natrium som er nødvendig for god helse, men som utgjør mindre enn 1500 mg per dag, som de fleste amerikanere stor grad overstiger med sine typiske dietter.

Koffein


10 ting du bør fjerne fra kostholdet ditt


Fordi koffein er et sentralstimulerende som er mildt vanedannende, så vel som å være knyttet til osteoporose, skjelvinger og hodepine, anbefaler Bedre Skole Foods å unngå det helt.

Bearbeidet kjøtt med nitritterPølser, bacon og bearbeidet kjøtt inneholder nitritt, som kan kombinere med andre ingredienser som finnes i magen for å danne nitrosaminer, et stoff som er kjent som kreftfremkallende. Beste Skole Foods anbefaler å unngå eventuelle produkter med disse ingrediensene.