Minimum mengde karbohydrater for Brain Sugar

April 15Kroppen din trenger karbohydrater for å forsyne det med energi. Den kan også bruke protein og fett for noen av sitt energibehov, men karbohydrater er den foretrukne kilden til energi for hjernen din. Sterkt begrensende karbohydrater kan påvirke hjernens funksjon. For eksempel, en studie publisert i "Appetite" i februar 2009 fant at low-carb dieters gjorde verre på en minnetest enn personer som følger en balansert, redusert kaloriinntak.

Anbefalt inntak

Anbefalingene varierer på hvor stor prosentandel av kalorier du bør få fra karbohydrater. MedlinePlus anbefaler du forbruker mellom 40 prosent og 60 prosent av kaloriene fra karbohydrater. Verdens helseorganisasjon og Food and Agriculture Organization i FN anbefaler at du får minst 50 prosent av kaloriene fra karbohydrater, senke sin tidligere anbefalt nivå på 55 prosent til 75 prosent av kaloriene, i en artikkel publisert i "European Journal of Clinical Nutrition "i 2007.

Minste anbefalte mengden

University of Maryland Medical Center nettside bemerker et minimum anbefalt karbohydratinntak på 100 gram til 150 gram per dag. The Institute of Medicine, organisasjonen som setter de anbefalte kosten godtgjørelser for næringsstoffer, anbefaler forbruker minst 130 gram karbohydrater per dag. For de fleste er dette fortsatt under det anbefalte andel av kaloriene fra karbohydrater. Hvis du konsumert 1200 kalorier per dag, ville 130 gram karbohydrater utgjør 43 prosent av kaloriene, men det ville bare være 26 prosent av det daglige kalorier hvis du konsumert 2000 kalorier per dag.

Beste Typer

Når begrense karbohydrat forbruk, få karbohydrater fra næringsrike matvarer som hele korn, belgfrukter, frukt og grønnsaker og redusere mengden av søtsaker, desserter og raffinert korn du spiser. Disse anbefalte matvarer har en tendens til å være lav på glykemisk indeks, som betyr at de ikke vil føre til store toppene i blodsukkernivået og kan være mindre sannsynlighet for å føre til vektøkning.

Helse Fordeler

Velge karbohydrater som er høy i fiber, og dermed lav energitetthet, eller kalorier per gram, kan hjelpe deg til å føle føler lenger og begrense risikoen for vektøkning. Spise mer hele korn, belgfrukter, frukt og grønnsaker kan også redusere risikoen for hjertesykdom, ifølge 2007 "European Journal of Clinical Nutrition" artikkel.