Hvordan bruke en elliptisk Med posterior tibial Tendinitt

September 7


Hvordan bruke en elliptisk Med posterior tibial Tendinitt


Den bakre tibial sene fester den bakre tibialis muskler til bein som utgjør buen på foten. Når denne sene blir skadet eller irritert, kan buen falle, noe som resulterer i redusert foten fleksibilitet, smerter og problemer med å gå normalt. Fordi progresjon av posterior tibial senebetennelse kan ha ødeleggende konsekvenser, er nødvendig riktig oppmerksomhet til rehabilitering. I noen tilfeller kan elliptiske trenere tillate deg å holde nivået på kondisjonen mens restituerte fra senebetennelse.

Årsaker til posterior tibial Tendinitt

Visse typer bevegelser kan disponere deg til posterior tibial senebetennelse. Disse samme typer bevegelser kan forårsake tilstanden din forverres. Generelt, raske endringer av retning, hopping og høy effekt bevegelser understreke posterior tibial sene. Disse bevegelsene er vanlig i basketball, fotball, tennis og ishockey. Fordi disse typer bevegelser kan føre til ytterligere irritasjon i sene, er det viktig å begrense disse aktiviteter mens lider av tendinitis.

Hjelp Ellipsetrener

En av de første trinnene i behandling av posterior tibial tendinitis er å stoppe de aktivitetene som forårsaker smerte. The American Academy of Orthopaedic Surgeons anbefaler at du bytter high-impact aktiviteter med lav effekt aktiviteter som elliptisk trening. Med milde tilfeller av senebetennelse, kan du bruke maskinen så lenge foten og ankelen er fortsatt smertefri. Etter trening på treneren, is senen i 20 minutter for å redusere eventuelle betennelser som utvikler. I noen tilfeller, ved bruk av ortoser støtte buen på foten er nødvendig. Hvis helsepersonell anbefaler å bruke orthotics, bære dem mens du bruker den elliptiske trener.

Fordeler med Ellipsetrener

Elliptiske trenere tillate deg å beholde ditt hjerte fitness, selv når du ikke kan delta i den primære fysisk aktivitet. Fordi disse maskinene er nesten ingen effekt, kan du jobbe deg kardiovaskulære systemet og musklene i leggen uten ytterligere irritasjon posterior tibial sene. For å holde effekten så lav som mulig, sørg for å holde begge føttene i kontakt med pedalene til alle tider.

Betraktninger

Mens den elliptiske maskinen er generelt godt tolerert, spesielt av personer som har milde tilfeller av posterior tibial senebetennelse, er det ikke hensiktsmessig for alle. Grunnet av risikoen for seneruptur og fortsatt smerter som kan kreve kirurgi, hvis du har posterior tibial senebetennelse, bør du ikke trene på elliptiske maskin uten godkjenning av helsepersonell.