De beste seiling hansker

October 31


De beste seiling hansker


Finne den beste par seilhansker er avgjørende for kvalitet og trygge seilopplevelser. En skikkelig par seilhansker vil ikke bare beskytte mot skader, men vil også beskytte mot elementene. Stil og type materiale er de viktigste hensyn når du handler for seiling hansker. En høy kvalitet par skinn eller syntetiske hansker vil skape en trygg og pålitelig barriere mellom hånd og seilbåt mast tau, mens på samme tid holde hånden varm fra det kalde vannet. Avhengig av hyppigheten av seiling og klimaet du seile i, bør kjøpere også se etter kort- eller lang-finger hansker. Korte fingre hansker er mer tilbøyelige for seilere i tempererte klima.

Vanligste fallgruvene

En feil at noen kjøpere gjøre når du kjøper seilhansker er å velge et par av profesjonelle seiling hansker selv om de er for det meste fritids seilere. High-end lær seiling hansker er best egnet til hyppige sjøfolk, ofte de som eier eller driver en yacht. For nybegynnere eller middels sjømenn, en mer grunnleggende stil av syntetisk hanske, som en biker hanske, vil passe dine behov.

Hvor kan du kjøpe

For profesjonell seiling hansker, kjøpere kan se til online seilbutikker eller spesialseilbutikker i båtliv lokalsamfunn. På grunn av sin spesialiserte natur, er hansker dedikert til seiling vanligvis ikke finnes i store detaljister som sportsbutikkene. Amatør sjømenn, derimot, kan finne et par grunnleggende hansker på en sykkelbutikk eller utendørs butikken.

Kostnad

Skinn og syntetisk seiling hansker sveve på eller rundt $ 20 til $ 30 per par i gjennomsnitt fra 2010; kan imidlertid luksus skinn seiling hansker koste hundrevis av dollar. På grunn av det faktum at de fleste seiling hansker kan kjøpes på nettet, det er flere muligheter på nettet for å handle blant merkevarer for den beste prisen. Seiling hansker er viktig for båtfolk, og en gjennomsnittlig $ 25 prislappen langt oppveier de medisinske skader som kan passes på som et resultat av seiling uten beskyttelse.