Hva er risikoen ved å ta phentermine?

January 4


Hva er risikoen ved å ta phentermine?


Ifølge Dr Hensrud av MayoClinic.com, er Phentermine hovedsakelig foreskrevet som en kortsiktig forvaltning av fedme. Den kommer i kapsel eller tablettform, med styrkene til 15mg, 30mg og 37,5 mg. Phentermine er det generiske navnet og det er fordelt under merkenavn som Adipex-P og Oby-Trim. Phentermine er ikke en erstatning for riktig kosthold, men det brukes som et supplement til vektreduksjon program og lav kalori diett. Medisinen har negative bivirkninger å være klar over.

Hoved Risiko for Phentermine

Milde bivirkninger av phentermine er tåkesyn, søvnløshet, urolig mage eller forstoppelse i løpet av de første dagene og irritabilitet. De moderate bivirkninger er brystsmerter, problemer med vannlating og pustevansker. Alvorlige bivirkninger er hjerteklaffesykdom, spesielt når phentermine er kombinert med et annet legemiddel kjent som fenfluramin, og Primær pulmonal hypertensjon (PPH). Misbruker phentermine vil føre til overdreven aktivitet, endringer i personlighet, mental sykdom, alvorlig søvnproblemer og hudsykdommer.

Tretthet og depresjon

Urin screening tester for amfetamin slå ut positivt på grunn av en lignende kjemisk struktur av amfetamin og phentermine. Etter å opphøre bruken av phentermine, trenger kroppen å justere. Sluttet å bruke den brått kan føre til tretthet og depresjon. Dette er grunnen til at leger anbefaler avvenning av stoffet gradvis.

Andre medisinske Risiko

På grunn av de medisinske risikoene som er nevnt, er phentermine ikke gitt til folk som bare er mildt overvektig. Phentermine brukere kan ha en tendens til å være fysisk og psykisk avhengig av den og på grunn av dette, har det vært vellykket i å oppnå vekttap for kort tids bruk. Rapporter viste også at phentermine har redusert risiko for medisinske problemer og komplikasjoner forbundet med fedme.