Hvordan lage et hjem med bøker Trygt for en Toddler

March 6


Hvordan lage et hjem med bøker Trygt for en Toddler


Nå som barnet ditt har forvandlet seg til en klatring, løping, hopping pjokk, er det på tide å doble ned på pjokk isolasjons huset. Bokhyller kan gå oversett, men en tung bokhylle full av bøker kan presentere en fristende klatre mulighet for en nysgjerrig tot, som fører til en farlig fallet. Selv en mindre bokhylle - bolig din gutten min bord bøker - kan være akkurat rett høyde for den nye walker å bruke til å dra seg til stående eller velte med potensielt skadelige konsekvenser. Heldigvis trenger du ikke å pakke vekk din Tolstoy samling, men du må sørge for at du tar forholdsregler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk veggfester for å sikre dine bokhyller til veggen. Dette hindrer dem fra å bli dratt over på din tot, forårsaker klemskader.

Trinn 2

Finn veggen stud ved hjelp av en stud finder. Du ønsker ikke å sikre en bokhylle i gips som anker lett kan rive ut, slik at sokkelen for å velte.

Trinn 3

Bruk en blyant til å lage et merke på veggen der hver stud kjører; ideelt du ønsker å sikre bokhyllen på to steder. Hvis du har en dobbel bredde bokhylle som dekker tre pigger, forankre det på alle tre pigger.

Trinn 4

Flytt bokhyllen slik at den er like sentrert over piggene så mye som mulig, avhengig av oppsettet av rommet og størrelsen på bokhyllen.

Trinn 5

Plassere "L" brakett på toppen av bokhyllen med langsiden flat i bokhyllen og den korte siden pekte opp mot veggen. Hjørnet av braketten skal sitte helt inntil kanten av bokhyllen slik at det sikrer bokhyllen til veggen helt.

Trinn 6

Tilpass hullet av "L" braketten slik at det er over stud du plassert, noe som gjør at din bokhylle er i den posisjonen du ønsker.

Trinn 7

Ved hjelp av din drill, lage en pilot hull i toppen av bokhyllen. Bore gjennom hullet på braketten, være sikker på at "L" braketten holdes i flukt med kanten av bokhyllen.

Trinn 8

Sikre en skrue gjennom pilothull, festing av "L" braketten til toppen av bokhyllen.

Trinn 9

Bor et pilot hull gjennom "L" brakett gjennom veggen og inn i stud.

Trinn 10

Sikre en skrue gjennom pilothull inn i stud, stramme skruen før det fester braketten og bokhylle tett inntil veggen. Gjenta på hver stud bokhyllen spenn.

Trinn 11

Plassere tyngre bøker på den nederste hyllene for å gjøre bokhyller mer stabil og sikker.

Advarsler

  • Bokhyller er fristende for små til å klatre. Lære din pjokk at dette er utrygt å forebygge fallulykker.

Tips

  • Denne metoden kan skade skjøre eller antikke bokhyller, så vurdere å lagre verdifulle bokhyller utenfor rekkevidde hvis feste en veggbrakett er en bekymring.

Ting du trenger

  • Stud finder
  • Blyant
  • "L" brakett
  • Drill
  • Skruer
  • Elektrisk skrutrekker eller skrubits for drill