Tegn og symptomer på muskelsvinn

August 16


Tegn og symptomer på muskelsvinn


Muskelsvinn, eller atrofi, resultater fra muskel stillstand over en lang periode, eller fra underernæring. Muskelvev vil avta i bulk og lengde, noe som resulterer i et merkbart tap av størrelse og definisjon. Nevrologiske mangler begrense omfanget av bevegelse, og kan også resultere i et tap av størrelse og kraft, forårsaker musklene til atrofi. Muskelsvinn kan være ødeleggende, spesielt hvis det er et resultat av underernæring relatert til en sykdom.

Underernæring

Fysiske tegn på underernæring relatert muskelsvinn inkluderer tap av appetitt, svimmelhet når du står opp, lave jernnivåer og andre blodproteiner, de "Merck Manual" notater. Mangel på proteiner og kalorier vil føre til at kroppen å bryte muskel ned for å gi aminosyrer den trenger for å opprettholde organfunksjon. Faktorer ansvarlig for denne tilstanden inkluderer redusert matinntak, eller en sykdom som forårsaker en nedgang i næringsopptak eller økt tap av næringsstoffer, som kreft. Sløse skjer i etapper, med endringer blir synlig i laboratorietesting verdier før noen fysiske symptomer. Venstre ubehandlet, kan muskelsvinn resultere i sykelighet eller død. Sykdommer som irritabel tarm syndrom, cøliaki sprue, protein-energi underernæring, gluten allergi og kreft kan føre til nærings-absorpsjon problemer og føre til muskelsvinn, i henhold til "Merck Manual."

Begrenset aktivitet

Fysisk aktivitet PIS avgjørende for musklene til å holde seg i form, passer i størrelse, tone og evner. Tegn på muskelsvinn inkluderer synlig vekttap, begrenset definisjon og tap av muskelstyrke. Stillesittende jobber og livsstil fremme muskelatrofi fordi din daglige rutine inkluderer ikke aktivitet som utfordrer dine muskler til å vokse eller opprettholde sin nåværende størrelse og styrke nivå, i henhold til "New York Times" Guide Health. I tillegg til lav fysisk aktivitet, kan ødeleggende kroniske sykdommer, som kreft og alvorlige brannskader, som holder lider sengeliggende føre til muskelsvinn, som kan redusert fysisk aktivitet knyttet til aldring.

Nevrologiske årsaker

Nevrologiske årsaker til muskelsvinn er alvorlige og ofte skje raskt. Noen form for skade på nervesystemet begrenser fysiske evner og omfanget av bevegelse og safter din styrke. Symptomer på nerveskader og muskelsvinn inkluderer ukontrollerte rykninger, muskelkramper, nedsatt styrke og endringer i hud, hår og negler, National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag rapporter. Nevrologiske sykdommer som kan forårsake muskelsvinn inkluderer myasthenia gravis, Guillain-Barré syndrom, Lou Gehrig sykdom, muskeldystrofi og spinal-ledningen skader, legger "Merck Manual".