Hvor mange kalorier er i Cheese Ravioli?

March 18


Hvor mange kalorier er i Cheese Ravioli?


Når det kommer til pasta, er ost ravioli ikke det beste alternativet hvis du ser på kalorier, selv om den type pasta er lavere i kalorier enn kjøtt ravioli. Å vite hvor mange kalorier ost ravioli inneholder, men kan hjelpe deg å passe en servering i kostholdet ditt nå og da som en annen godbit.

Frozen Vs. Canned Ravioli

En 1-kopp servering av frosne ost ravioli med tomatsaus inneholder 176 kalorier og 4,2 gram fett, som er litt lavere enn hvis du har valgt for hermetisert kjøtt ravioli i tomatsaus, som inneholder 259 kalorier og 8,9 gram fett. Hermetisert ost ravioli faller i mellom disse to alternativene, og gir 186 kalorier og 3,5 gram fett per kopp.

En hjemmelaget Alternativ

Making hjemmelaget ost ravioli fra bunnen kan være litt skremmende for folk som ikke koker mye, men det kan resultere i en lavere kalori alternativ siden du kan bruke lav-fett eller fettfri ost. Ett alternativ som kan gjøre prosessen enklere er å bruke potten klistremerke wrappers stedet for å lage pasta selv. Fyll dem med en blanding som inkluderer en del-skummet ricotta, parmesan ost, egg og krydder, deretter koke dem og tjene dem med din favoritt lav-kalori pasta saus. Disse ravioli vil være mye større enn hermetisert ravioli, med en seks-delt servering, eller ca 1,5 kopper, noe som gir ca 270 kalorier og 8 gram fett.