Vicodin Addiction Tegn og symptomer

June 19


Vicodin Addiction Tegn og symptomer


Når det tas som foreskrevet, er Vicodin en effektiv behandling for smerter. Men det er også en av de mest foreskrevne misbrukte smertestillende og kan bli farlig lang sikt. Dessverre, noen tar Vicodin å behandle en skade eller kronisk smerte kan gli inn i en utilsiktet avhengighet og avhengighet. Når den brukes som foreskrevet, er Vicodin tatt i tablettform. Imidlertid kan noen misbrukere knuse det til pulver for snorting, eller kombiner den med vann for injeksjon.

Avhengighet versus bivirkninger

Ifølge The Canyon rehabilitering og rusbehandling sentrum, vil Vicodin gi bivirkninger de første gangene den medisinen er tatt. Dette skjer etter hvert som kroppen blir vant til stoffet. Men avhengighet symptomer vises etter tiden har gått og kroppen har bygget opp en toleranse. Bivirkninger kan være tretthet, svimmelhet, uorden av tanker og problemer med å betale oppmerksomhet.

Apati

Ifølge Michael Hus kjemisk avhengighet behandling sentrum, vil familiene til personer som er avhengige av Vicodin merke at deres kjære er sløv og har problemer med å holde fokus. Når avhørt, vil den enkelte sannsynlig knipse og forklare at de er bare sliten; Når dette skjer flere ganger, også i midten av samtaler, kan det være et symptom på Vicodin avhengighet.

Angst og Irritabilitet

Når brukeren begynner å gå tom for medisiner, kan han begynne å ta bare noen få for å bekjempe symptomene på tilbaketrekning. Ifølge National rehabs lands narkotika alkohol og rehab henvisning, vil brukerens oppførsel være ganske engstelig, og de vil vise irritabilitet før de er i stand til å tilegne seg mer medisiner. En individualâ € ™ s oppførsel kan også bli distrahert som de blir mer besatt på å få den medisinen som kreves for å avverge abstinenssymptomer.

Influensalignende symptomer

Ifølge Casa Palmera behandlingssenter i California, kan tilbaketrekking fra Vicodin også medføre influensalignende symptomer, som for eksempel felles og muskelsmerter, nattesvette og søvnløshet. Enkeltpersoner kan lider av generell sykdomsfølelse, rennende nese, diaré og kvalme og oppkast.