Best Fluid Bike trenere

September 8


Best Fluid Bike trenere


Sykkel trenere er deler av utstyret som lar deg bruke din vanlige sykkel som en stasjonær sykkel. Sykkel trenere avhengige motstand brukes på bakhjulet på sykkelen for å simulere selve veien riding, og det finnes flere forskjellige typer av trenere; vind, magnetisk, rull, elektroniske og væske. En fluid instruktøren er ganske enkelt definert som en som benytter et viskøst fluid, slik som flytende silikon, for å skape motstand. Fluid trenere er vanligvis den dyreste typen sykkel trener.

Kinetic av Kurt

Ifølge Tri Sports.com, er Kinetic Road Machine den beste væske trener på markedet, og er blant de to mest populære væske trenere, ifølge modernbike.com og Fit Werx. De rangerer nr 5 på biketrainerreviews.com Topp 5 sykkel trenere listen. De er også den offisielle sykkeltrener for USA Cycling Team. Trails Edge sier Road Machine tilbyr den mest nøyaktige simulering av utendørs riding. De varierer i pris fra $ 320 til $ 440.

Andre topp Kurt Kinetic væske trenere inkluderer Pro, nr 3 og nr 4 på biketrainerreviews.com Topp 5 liste, henholdsvis den Kinetic Rock & Roll og Kurt Kinetic. Disse modellene varierer i pris fra $ 440 til $ 570. Kinetic av Kurt holder at dens væske trenere er 100 prosent lekkasjefri.

CycleOps

Fluid 2 er en av de to mest populære væske trenere, ifølge modernbike.com og Fit Werx, og Trails Edge hevder Fluid 2 er den mest solgte væske trener i verden. Det rangerer nr 2 på biketrainerreviews.com Topp 5 liste over beste sykkel trenere. Jet er en annen væske modell som tilbys av CycleOps. Disse to modellene varierer i pris fra rundt $ 300 til $ 450, henholdsvis.

Elite

Fluid Elastogel Primo har fått gode kritikker på en rekke online shopping-områder. Mens litt kostbar, Elite modellene kommer med en funksjon datamaskin som gjør at rytteren å måle hastighet, helling, avstand, tid og høyde gevinst, blant flere andre. Primo modellene varierer i pris fra $ 275 til $ 480.

Blackburn

Blackburn Traksand kommer med en levetid produsentens garanti, og tilbyr funksjoner som en progressiv motstand kurve, som er ment å nøye etterligne åpen veiforhold. Blackburn koster rundt $ 300.

Minoura

Denne produsenten selger to modeller av væske trener; den VFS150-R og VFS-G, som er både væske / magnetiske hybrider. Sier produsenten, fluidet øker motstanden, avhengig av hastigheten på rytteren og den magnetiske funksjonen justerer den foretrukne effektnivået for rytteren. Minoura er også kommet med en fjernkontroll som lar rytteren å endre motstands innstillinger. Disse to modellene varierer i pris fra ca $ 250 for G-modellen til $ 325 for 150-R.